Румънеца и Енчев летят по водна пързалка с 11 м/сек

05.07.2013

Румънеца и Енчев летят по водна пързалка с 11 м/секПоредният, летен хит се задава с бърза скорост към музикалните канали и радиа. Румънеца и Енчев за пореден път показват, че са номер едно с новата им, свежа песен, „7 дни”. Красиво допълнение към нея е младата изпълнитела Мариета, която изумява с гласовите си възможности. Насладете се на сингъла тук, както и в най- нашумелите плажни заведения по родното Черноморие.

„Екстремен” атрактивен клип към новото си лятно парче „7 дни” заснеха миналата седмица Румънеца и Енчев на Южното ни Черноморие. Водни пързалки, бъгита, кан-ами, русалки и знойни мацки изпълват видеото, което вече е факт.

С шеметна скорост от 11 м/сек, или с около 40 км/ч по водна пързалка „рафтинг” с дължина 146 м. в несебърския аква парк летяха рапърите, а в края на водната атракция ги очакваше бълбукащ басейн с дълбочина 5 метра, в който те падаха, разпръсквайки водни струи, стигащи до камерите. На многопистова пързалка се надпреварваха кой пръв да стигне до прохладната вода, междувременно заснемайки „полета” си с специални камери ГоуПро.

На Марина Диневи пък зевзеците-певци дори спряха движението заради клипа, предизвиквайки задръстване, а десетки почиващи снимаха с телефоните си и се радваха на необичайната гледка.  „Карах бъги прав, без ръце и крака, управлявах само с колене”, похвали се Румънеца с постижението си, като поясни, че това е изключително трудно, каскадьорско изпълнение. Двамата музиканти дори яхват кан-ам „Спайдър” (мотор с три колелета), а младото дарование Мариета, която напоследък е част от музикалните им проекти, се превъплъти в русалка. Именно този й вид привлече зяпачи и дечурлига, които дори се снимаха за спомен с нея, разказа тя самата.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването