Сиара и Ники Минаж – една очаквано, добра комбинация

04.07.2013

Сиара и Ники Минаж – една очаквано, добра комбинация„I’m out” е новото парче, записано от американската изпълнителка Сиара, за нейния едноименен пети студиен албум. Участие в парчето взима другата наша лична фаворитка Ники Минаж. Премиерата на сингъла бе представена на 22 май тази година, а клипът излезе на 30 юни. Тук може да видите грандиозното представяне на хита, на наградите BET, които се състояха преди броени дни.

 

Клипът има силно подчертана хореография, която наподобява парчето на краля на попа, Майкъл Джексън и сестра му Джанет, от 1995г – „Scream”. Да припомним на драгите читатели, че това може би си остава най-скъпият клип в историята, който струва 7 милиона долара. Ето да си припомните за какво говорим.

Сиара и Ники Минаж показват независимост в новото им съвместно парче „I’m Out” . Двете RnB диви призовават всички дами да бъдат секси и да не се страхуват да бъдат такива каквито са. A, кой по-добре от тях двете може да ни покаже този сексапил, който е очаквано добра комбинация за мъжкото око. Момичетата са облечени в бели гащеризони и са в стая с бяла кожа, където показват секси форми и завидни певчески умения.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването