Стил в косите

Вие искате да изглеждате добре и различно всеки ден. Омръзнало Ви е от еднообразните прически и искате да промените, да бъдете актуални. Не е трудно да бъдете в крак с модните тенденции и то само с подходящия аксесоар за коса. Възможно най – доброто допълнение за един завършен и безупречен външен вид.

Стил в косите

Модата в аксесоарите е също толкова динамично променяща се, колкото и при дрехите. Трябва добре да се преценят комбинациите, да бъдат умерени и приклекателни, в никакъв случай натруфени. Просто бъдете естесвени! Ето и модните предложения за това лято:

1. Диадеми и ленти за коса Никак не е трудно да съчетаете този аксесоар с дрехите си. Много удобен и подходящ за всякакъв повод. Разбира се, в диадемите има и нещо величествено. Особенно актуални са диадемите с камъни, които засилват ефекта на царственост, а всяка дама иска да се чувства като принцеса. Лентите за коси са едно от най – практичните и лесни нещица, които една жена задължително трябва да има в чантата си.

Стил в косите

2. Шалчета и кърпи за коса Плажовете са пълни с дами, чиито коси прилежно са прибрани с разноцветни и закачливи шалчета. Това е допълнение не само към Вашия бански костюм, а и към тоалети за различни поводи. По – този начин можете да укротите косата си и да я накарате да изглежда стилно дори, когато тя не е на същото мнение.