Стройна фигура без гладуване? Да възможно е!

Колко често сте се подлагали на диети? Сигурна съм че поне веднъж в годината всяка жена решава ,че има нужда от подобряваене на фигурата си. Дали сте си новогодишнообещание  – нова фигура ?! Е време е да поработите над това, при това без гладуване.

Стройна фигура без гладуване? Да възможно е!

В света са познати много разновидности диети, хранителни режими и лечения за изгаряне на мазнините. Някои от тях са драстични и почти невъзможни за изпълнение, а и опасни за здравето ви. Човешкият организъм се нуждае от разнообрази хранителни вещества и ограничаването на приема им може да доведе до болестни състояния. Със спазването на някои основни и простички правила при храненето, ще подобрите не само външният си вид ,нои здравословното си състояние. Много от болестите са следствие именно от неправилно хранене.

Преди 4 месеца млада англичанка, с наднормено тегло, си инсталира приложение на телефона, чрез което следи приема си на калории. Чрез този простичък метод, тя успява да свали 32кг. за 2 месеца-невероятно! След като вижда колко калорична е ежедневнаат и храна (сандвичи), тя ги замества със салати и плодове, без гладуване, резултатът не закъснява.

Разбира се ограничаването на вредните храни не означава, че трябва да се откажете от любимите си лакомства. Важното е да ограничите приема им до минимум. Например определяте си един ден в семицата, в който може да си позволите шоколад, парче торта или друг захарен продукт (в малки количества разбира се). През другите дни замествате десерта с плодове, например-грейпфрути, портокали, ягоди, малини, киви…. Белият хляб трябва трайно да излезе от менюто ви, както и всички тестени изделия. Пържената храна е абсолютно забранена! Няма нищо по-вредно от панирани, пържени храни, богати на вредни мазнини. Храната си може да приготвяте, чрез варене, задущаване на пара, печене. И отново ще консумирате любимата си храна, но приготвена по-здравословен начин.

Забележка!
Стройна фигура без гладуване? Да възможно е!

 

 

 

Последното хранене трябва да е не по-късно от 19:00часа.Организмът се нуждае от най-малко 4 часа за да обработи приетата храна.