Супер секси (голи) спортисти

23.08.2013

Супер секси (голи) спортисти

Попаднахме на доста интересни голи снимки на някои от най-известните спортисти в света, публикувани от американския спортен канал – ESPN.

Спортните звезди са дали своето съгласие да се снимат чисто голи, с цел да покажат красотата на спортното си тяло и да вдъхновят милиони хора по света, да спортуват повече. Списание VIP ви представя галерия със супер секси спортисти само по парфюм, с цел да вдъхновим вашето спортното вдъхнование.

Супер секси (голи) спортисти

Тайсън Чандлър – баскетбол

Супер секси (голи) спортисти

Серина Уилямс – тенис

Супер секси (голи) спортисти

Мая Габиера – сърф

Супер секси (голи) спортисти

Кери Уелш Дженингс – плажен волейбол

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването