Терапията на изкуството

Терапията на изкуството или пет произведения на изкуството, които ще ви накарат да се замислите върху различни аспекти от живота

Човечеството непрекъснато се усъвършенства и всеки ден се разработват нови и нови технологии, които да подобрят и улеснят живота ни. Напомняме ви, че технологията не е всичко. Изкуството например пресъздава по един уникален начин чувствата на своя творец и разкрива нови хоризонти, нови измерения на нашия разум и въображение. Представяме ви терапията на изкуството, чрез пет произведения на изкуството, които ще ви накарат или да се усмихнете, или да се замислите върху различните аспекти от живота, а защо не и двете едновременно.

1. Едва ли има нужда да споменаваме какво е искал да каже авторът с тази снимка. Пресъздадено по толкова достъпен и приятно натрапчив начин, смисълът е един единствен – хармонията между човека и природата, за един по-добър свят.

Терапията на изкуството
2. На пръв поглед ще си кажете „Какво пък толкова специално намирате в тази снимка?”. Погледнете я още веднъж. А сега пак. Видяхте ли разликата, открихте ли смисъла? Понякога не са нужни помпозност и хиляди крещящи цветове, за да изразиш себе си. Понякога, за да бъдеш човек, ти стига само възможността да твориш.

Терапията на изкуството