Топ 10 за лято 2012

Модните тенденции при цветовете тази година вдъхват емоция и живот в летните дни и нощи. Всички вече чухте за неона, нали! Това е едно от много смелите дизайнерски решения за сезона и доста хора вече го възприеха и се осмелиха да бъдат „неонови”.

От неоновите цветове, основно място е отделено за оранжевото. Искате да сте модерни- купете си чанта и обувки в светло оранжево. Това е гарантирано добър избор!

Цветът, който ще бъде властелин това лято, е ментово зелено. Да, правилно чухте! Може би още не сте свикнали с неона, а сега и ментово зелено… Е, не се отчайвайте! Всъщност, съчетани заедно или носени поотделно, тези цветове съживяват дрехите ви и далеч няма да изглеждате нелепо в подобно облекло.

 

“Belt bags” или чантички за колан са един от хитовете това лято. Очевидно и удобството започва да властва на подиума. Тези малко бижута са изключително сладки, но не можете да бъдете разточителни в нещата, с които ги пълните.

Тази година, дизайнерите дават заслужена почивка на всички модни фенове. Пореден реверанс правят с обувките на съвсем нисък ток или така наречените още “kitten heels”.