Топ 10 на най-добрите хотели в Света

23.07.2013

Топ 10 на най-добрите хотели в Света„Travel and Leisure“ разкриха кои са най-добрите хотели в Света. В анкетата на списанието, читателите са гласували за най-добрите хотели, които те са посетили. Те са оценявали всички, като започнем от стаята и храната и стигнем до услугите и разположението на хотела.

 

Тази година на първо място е Botswana`s Mombo Camp и Little Mombo Camp, които изместиха от първото място миналогодишния първенец – Tanzania`s Singita Grumeti Reserves.

Ето и хотелите:

10. Singita Sabi Sand, Kruger National Park Area, Южна Африка

9. Sabi Sabi Private Game Reserve, Kruger National Park Area – Южна Африка

8. The Oberoi Udaivilas, Udaipur, Индия

7. The Lodge at Kauri Cliffs, Нова Зеландия

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването