Топ 10 на най-успешните трансфери във Висшата лига

Топ 10 на най-успешните трансфери на Висшата лига сезон 2012/13г.

Поредният откачен сезон във Висшата лига. Оставайки само 3 кръга преди края на сезона, на този етап ние от списание „VIP“  ще Ви предложим нашите „Топ 10“ на най-успешните трансфери през изминалия сезон в Англия.

10. Себастиан Басонг

За някой от Вас това е учудващ старт на класацията, но без съмнение, той беше един от трансферите на сезона. Камерунският централен бранител подписа с Норич за 4 мил. от Тотнъм в самия край на летния трансферен прозорец.

Басонг е като скала в защитата на “канарчетата”, и неговото партьнорство с Майкъл Търнър е една от главните причини Норич да се спаси от изпадане. Все пак да не бързаме, има още три кръга.

Топ 10 на най-успешните трансфери на Висшата лига

9. Мохамед Диаме

Диаме подписа с Уест Хям миналото лято, след като беше освободен от Уиган в края на миналия сезон. Диаме прави страхотен сезон с „чуковете“ и е доминираща фигура в халфовата линия.

Също така прави страхотно представяне и срещу топ клубовете на острова. Двадесет и пет годишният халф се разписа в мачовете с Арсенал, Челси и Ман Юнайтед и не е изненада, че е в полизрението на много топ клубове.

Топ 10 на най-успешните трансфери на Висшата лига