Топ 10 отборите, които плащат най-много във футбола

29.06.2013

Топ 10 отборите, които плащат най-много във футболаВиждали сме клубовете да харчат ежегодно милиони във футбол посредством клубни трансфери, играчи, заплати и др.. Някои, ако не всички от тези пари, идват от спонсори. Това са отбори, които имат достатъчно пари, които да харчат и да харчат. Някои са изненадващи, а други не. Списание VIP ви представя топ 10 на отборите, които плащат най-много във футбола:

 

10. Liverpool

Средна годишна заплата – £3,356,639

Средна седмична заплата – £64,551

Liverpool са на 10-то място, което е изненадващо за някои хора. Фактът, че са в класацията и не са в първите шест, е зле за отбора и феновете. Клубът трябва да си върне позициите и да играе отново в европейските турнири, иначе това е много лошо за самочувствието и финансите на отбора.

9. Arsenal

Средна годишна заплата – £3,666,158

Средна седмична заплата – £70,503

Арсенал са на 9-то място. Въпреки, че не са печелили нищо от 2005г, те успяват да вземат многомилионни покупки като Санти Касорла и Жиру.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването