Топ 5 храни за лятото

22.06.2013

топ 5 храни за лятото

Какво ли да хапна в днешния ужасно горещ ден? – Въпрос, който много от нас си задават през лятото.

Организмът е силно подвластен на горещините. Усещаме тежест в стомаха, обливат ни горещи вълни, чувстваме се подпухнали. За да намалим тези негативни влияния, трябва освен задължително да се приемат голямо количество течности, да се храним правилно. Нека видим кои са топ 5 храни, с най-ползотворно влияние през летния сезон.

топ 5 храни за лятото 5. Ананас Богат на витамини и минерали, тропическият плод подобрява храносмилането и укрепва костите. Изключително освежаващ под формата на прясно изцеден сок, кубчета плодове, плодова салата,..

 

 

 
 
 
 

топ 5 храни през лятото 4. Магданоз Чудесно допълнение към летните салати. Богат на витамин С и фолиева киселина. Облекчава симптомите на настинка и ПМС.

 

 

 
 

топ 5 храни за лятото

3. Праскови Този плод потиска апетита и удовлетворява моментния глад. Чудесен за междинни хранения. Прасковите са богати и на ниацин (витамин В3), калий и витамини А и В.

 
 
 
 
 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.