Тройно въже – нашата сватба

Имаме ли влюбени читатели? А имаме ли влюбени, които са готови за „голямата крачка“? Надяваме се да има, защото нашите приятели от „Тройно въже“ са Ви подготвили страхотна изненада. В името на тази висша сила – любовта, те са се вдъхновили и са решили да подарят един вълшебен ден на някоя от влюбените двойки, включили се в конкурса.

Какви са условията за участие?

  1. Трябва да се обичате, ама много да се обичате, защото сватбата ще е вълшебна, но такива трябва да са и съвместните ви дни след това.
  2. Трябва да обичате есента, защото наградите се раздават през Септември и Октомври, тоест, голямото събитие ще ви се случи на фона на пастелени цветове и приятна топлина, от отминаващото лято.
  3. Трябва да искате да се ожените в град Русе. Това е малко ограничаващо условие, но какво лошо има да съберете родата и да направите сватбения си ден истинско приключение.

kartchinski37

Как да учатвате?

  1. Ще трябва да проявите творчество. Ние вярваме, че любовта подтиква креативността. За цела трябва да напишете нещо като есе, на тема „Нашата любов“, голямо 1 страница, формат А4.
  2. Трябва да попълните анкета в сайта на „Тройно въже“ – http://dox.abv.bg/files/dw?a=6507d2546d
  3. И най-хубавата част – да изпратите вашата любима, „влюбена“ снимка.

Всички материали изпращайте на пощата на „Тройно въже“ – nashata.svatba@abv.bg, до 30.04.2013г.