Ултразвуков пилинг

Ултразвуков пилинг

Най-важна за кожата  е чистотата! Чистата кожа е сияйна, мека на допир и привлекателна.

Освен използването на  ежедневните почистващи продукти е необходимо и нещо повече.Като посещение при козметик поне веднъж месечно.
Една от най-новите технологии за тази интервенция е ултразвуковият пилинг. Ултразвукът замества много от познатите досега технологии: пара, четков пилинг, ръчно почистване, хидратация. Може да се прилага върху лицето, шията,гърба,ръцете,… Ултразвуковите вълни отстраняват горните слоеве на епидермиса, без да се нарушава структурата на кожата. В резултат на това се подобрява цветът и, порите се свиват.

Може да се прилага при проблеми, като акне, розацея, увеличена мастна секреция. Основните въздействия на ултразвуковота терапия са:

  • Ексфолиране на  мъртвите клетки на кожата за по-чиста, по-здрава кожа, гладък тен без зачервяване и дразнене.
  • Премахва омазняването, замърсяванията и клетъчните остатъци от фоликулите. Порите се свиват и количеството на бактериите намалява.
  • Нежно стимулира кожата да произвежда колаген и еластин. Фините линии и бръчки намаляват, кожата се възстановява до гладка, с младежки блясък.Ултразвуков пилинг

Процедурата е много подходяща за чувствителна кожа, защото не предизвиква раздразнения. Край на маханичните интервенции, които обезобразяваха кожата,до такава степен, че дни наред не може да се възстанови. Не пренебрегвайте грижата за кожата си!