Цветовете на косата – модни тенденции 2013

Косата е частта от външния ни вид, която отразява вътрешната ни същност. Всяка нейна промяна показва настроението и емоцията ни. Както във всеки аспект на модата, така и тенденциите в цветовете на косата се менят всяка година и ние се опитваме да се впишен, и да сме дотатъчно актуални.

Цветовете на косата – модни тенденции 2013
 
Какво е модерно тази година ?

Пролетно-лятната колекция тази година е наситена от топлите нюанси, характерни за сезона. Лятото ни провокира и ни кара да оставим за малко по-студените пепелни, земни тонове, характерни за зимата. Наблюдава се тенденция към изсветляване на косата, като най-актуални са медните цветове и червените нюанси.Те преобладават и при дрехите. Пролетно – лятните цветове са по-свежи, искрящи, шарени, експериментални. Атрактивно е тази година косата да се отделя на определени сектори, които се оцветяват в различни цветове, като преливат един в друг.

Цветовете на косата – модни тенденции 2013
 
Забелязваме, че акцент има и лилавият цвят, много горещо предложение за лято 2013. Той е от цветовете, които наричаме „неестествени“, особенно когато не говорим за няколко кичура, а за цялостно боядисване на косата. Няколко кучира, също не са за отхвърляне!