Шангри – Ла – 7-звездната перла на Истанбул

24.06.2013

Shangri La – 7-звездната перла на ИстанбулИстанбул! Градът на седемте хълма, разположен на два континента, където умело се съчетават историята на няколко Велики империи с новото и модерното; полумесеца и слънцето; старото и новото. Мегаполисът, удивляващ всеки посетител със своите тайни, красота и екзотика, е един от най-романтичните градове.

Босфорът – магнетично място, където усещането за безкрайност, спокойствие и тишина те преследват. Хотели, кафенета, ресторанти, величествени дворци, аромат на подправки, усмихнати хора, те карат да се потопиш в магията на Босфора.

Днес Истанбул се радва на ново бижу, където лукс и невероятна гледка спират дъха. Първият седемзвезден хотел в Турция от световната верига Шангри – Ла, Шангри – Ла Босфор, бе открит на 11 май 2013 г. Хотелът е разположен в развлекателния район на квартал Бешикташ, на пет минути от двореца Долмабахче сарай,  където ще бъдете заслепени от дълбоките сини води на Босфора.

Shangri La – 7-звездната перла на ИстанбулОще с влизането в Шангри – Ла ще бъдете посрещнати с топло и внимателно обслужване, като усещането за приказно гостоприемство ще продължи през целия ви престой. Всичките 186 стаи и апартаменти вдъхват уют и комфорт и със своя разкош ще ви върнат във времето на великите султани, управлявали някога империята. Обаятелни аромати, традиционни деликатеси, изящно приготвени сладки и солени ястия ще ви изкушават да прекарате една прекрасна вечер в някои от трите ресторанта на хотела, които се славят като кулирната гордост на Истанбул. Ободрени от вкусна храна ще можете да обиколите близките забележителности или да се насладите на разкош и дълбока релаксация в спа центъра на хотела. Успокояващи масажи, хамам и турска баня, са само част от услугите ,които ще ви осигурят пълно спокойствие и възстановяване на баланса на тялото. На ваше разположение има напълно оборудван фитнес център с професионални треньори и закрит отопляем басейн.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването