„007: Спектър“ – кой ще изпее песента за саундтрака

В музикалната индустрия вече се завъртяха някои предположения

30.07.2015

Световната премиера на новия филм за Джеймс Бонд „007: Спектър“ ще е на 26 октомври в Лондон. С наближаваща дата тръгнаха и много версии на трейлъра и предположения за сюжета.

Друг въпрос, който касае феновете е кой ще изпее главната песен на трейлъра. Трудно е да се определи кой би бил достоен заместник на Адел, от предишния филм.

Агент „007: Спектър“ – кой ще изпее песента за саундтрака

Сам Смит все още е фаворитът на букмейкърите, но останалите, от които е и Ед Шийрън, също се разглеждат, като имащи добри шансове да последват наградената с Оскар стъпка на Адел.

"007: Спектър" - кой ще изпее песента за саундтрака

Сам Смит

Има толкова много спекулации, както за самия филм, така и за темата за следващия филм за Джеймс Бонд. Но според директора Сам Мендес, песента вече е записана и звучи „фантастично“. С последния филм от поредицата Skyfall, който спечели и две награди, една от които за певицата Адел.

Вижте още: Селин Дион се завръща на сцената във Вегас

Мендес казва, че няма да се налага да се „чака дълго“, за да разбере кое ще е лицето (или лицата), зад микрофона. Но междувременно, ето какво предполагат британските букмейкъри.

Сам Смит е най-вероятното им предположение. Страхотен също, като Адел, скочил до успеха и от двете страни на Атлантическия океан, с почти едно мигване на окото, като печели четири награди Грами.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.