10 сюрреалистични дестинации

Които трябва да посетите - част 1

13.11.2015

Пътуването за мен е най-прекрасното нещо на света. Няма по-хубава почивка от тази да отидеш и да опознаеш нови места, хора, традиции и обичаи. Пътуването обогатява ума и душата, прави ни глобални граждани на света.

Когато имате възможност, зарежете работата си поне за няколко дни, избягайте от ежедневния стрес, сложете една раница на гърба и тръгнете да обикаляте из България или из света.

А ако се чудите къде да отидете, разгледайте първа част на списъка с 10 сюрреалистични дестинации, спиращи дъха.

1.. Исландия

Исландия, земята на среднощното слънце, където огън и лед съжителстват заедно. Със своята богата викинг история и повече водопади, отколкото хора, Исландия е една магическа дестинация.

Вижте видеото ->

2.. Памуккале, Турция

Памуккале означава „памучен замък“ на турски език. Още от времето, когато е бил древния византийския град Хиераполис, той е бил посещаван от хиляди хора, привлечени от лечебната сила на минералните му басейни.

Вижте видеото ->

3.. Малдиви

От зашеметяващи плажове с бял пясък до прозрачно сини води, 1200 острови на Малдивите са океански рай на любовта.

Вижте видеото ->

10 сюрреалистични дестинации

Ангкор Ват, Камбоджа

4.. Ангкор Ват, Камбоджа 

Построен в началото на 12 век, Ангкор Ват е най-големият религиозен монумент в света. Днес, Ангкор Ват е част от световното наследство на ЮНЕСКО с площ от над 200 дка.

Вижте видеото ->

5.. Мароко

Сладките аромати на шафран, цвят на портокал и други подправки, които се носят през тълпата и минават покрай теракотени дворове с мозайка, могат да главозамаят всеки турист. Заслужава си да се докоснете до това уникално място.

Вижте видеото -> 

Вижте още 5 сюрреалистични места в част 2 ->

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.