10 вдъхновяващи фрази на 2013

Тези фрази определено ще накарат дамите да се замислят какво искат от живот

29.12.2013

Известен факт е, че повечето звезди не изпъкват със знания, а с това, колко филма са направили през годината, през колко раздели са преминали или на кое екзотично място са почивали. Тази година някои дами направиха изказвания, които изненадаха и вдъхновиха милиони хора да се стремят да се развиват, като личности.

Представяме Ви 10 вдъхновяващи фрази на 2013-та , които определено ще накарат дамите да се замислят какво искат от живота през следващата година

10 вдъхновяващи фрази на 2013

Дженифър Анистън

1. Дженифър Анистън – “ Аз съм като късно разцъфтяло цвете! Но, това няма значение за мен, защото с времето става по-добре! Аз съм едно цяло с тялото и ума си. Животът е пълен и невероятен“. Това изказване е по повод нейния 44-ти рожден ден.

 

Вдъхновяващи фрази на 2013

Майли Сайръс

2. Майли Сайръс стана на 21 и изведнъж се почувства много мъдра: „В момента съм в такава фаза от кариерата ми, в която мога да съм такава, каквато искам да съм“.

 

10 вдъхновяващи фрази

Сандра Бълок

3. Сандра Бълок – “ Животът е серия от катастрофални моменти. Наслаждавай му се измежду всички тези моменти“.

 

 

10 вдъхновяващи фрази на 20134. Дженифър Лоурънс – „Момичетата виждат достатъчно от това перфектно тяло на модел, което не всеки може да имитира. Стига с тези нереални очаквания. По-добре да изглеждаш здрав и силен, отколкото болен и слаб.“

 

Бритни Спиърс и нейните вдъхновяващи фрази

Бритни Спиърс

5. Бритни Спиърс – „Аз съм изпълнител. Аз съм майка. Аз съм забавна. Аз съм твой приятел“.

 

 

Вдъхновяващи фрази от Селена Гомез

Селена Гомез

6. Селена Гомез„Опитах се, но не можах да съм такова момиче. Винаги ще съм момичето, което ще искаш да заведеш вкъщи и да запознаеш с родителите си. Не можеш да преспиш с мен за една вечер“.

Вдъхновяващи фрази на Лейди Гага

Лейди Гага

7. Лейди Гага„Винаги е грешно да мразиш, но никога не е грешно да се обичаме“. 

 

 

Вдъхновяващи фрази от Ники Минаж

Ники Минаж

8. Ники Минаж„Външната красота може да донесе щастие, но щастието винаги те прави красив отвътре“

 

Вдъхновяващи фрази от Кейти Пери

Кейти Пери

9. Кейти Пери – „Искам да вдъхновявам хората. Искам да накарам истинската им светлина да заблести, за да изживеят един пълноценен живот и да изживеят мечтите си.“

 

Вдъхновяващи фрази на Бионсе

Бионсе

10.  Бионсе„За мен е важно как изглеждам в очите на другите и как се отнасям с хората. Моята връзка с Господ и какво той прави за мен е нещо лично. Много е важно за мен да вярвам в него и го правя, защото той вярва в мен“.

Това определено са фрази, които биха вдъхновили милиони жени по света и поне за малко биха ги накарали да променят някои неща през идната година.

Вижте и 17 цитати, които ни мотивират.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването