100 места, които никога няма да посетите

ДОСТЪП - СТРОГО ОГРАНИЧЕН!

29.05.2014

Нашата планета е пълна със загадки и тайни, които се опитваме да разгадаем от хилядолетия насам, а да не говорим, че има и такива, за които не сме чували или просто нямаме достъп.

Някои се намират на километри под земята, а за други достъпът ни е ограничен от огромни, стоманени врати, които могат да се отворят от едва няколко души, знаещи паролата за достъп.

Колкото и да си мислим, че повечето места са открити за човечеството, това не е вярно. Има неща, за които никога няма да разберем. Тайнства пазени от майката природа или от шепа хора, които по някаква причина са научили за тях. Има неща, за които ако разберем, че съществуват, цялата история на човечеството ще се обърне с главата надолу.

Определено в 21 век е доста по-лесно да откриваме нови и непознати за нас места, благодарение на евтините полети, които ни дават възможност да достигнем до почти всяка точка от планетата. Отделно възхода на Интернет и социалните мрежи заличава границите между публичния и частния  живот, както и разкрива митове от топ секретни информации.

Но въпреки всичко това, мнозина от нас чувстват, че в нашия свят се случват мистериозни неща, за които нямаме информация. Цели истории се определят без дори да имаме мнение по въпроса. Пазят се тайни, за неща които интересуват хората и са от значение за цялото човечество. Въпреки, че демокрацията на влезе в доста голям процент от страните по света, пазенето на тайни смущава и напряга населението. Чуваме за дадена мистерия, но правителството категорично заявява, че това е мит, но дали наистина е така? Защо го покриват? Защо не искат да го споделят с хората? Нима това е от такова значение за тях, че да искат да остане в тайна?

Заемете вашата позиция и се подгответе за приключения с новата поредица на Списание VIP100 места, които никога няма да посетите.

Списание VIP представя една нова поредица, в която са събрани сто места, които в по-голяма или по-малка степен са недостъпни за хората. Докато причините за тяхната недостъпност са различни и противоречиви, всички те са пример за непрестанната борба между това, което бихме искали да знаем и онова, което политиците смятат за безопасно за нас да не знаем.

Започваме нашата обиколка дълбоко под вълните на Тихия океан, от останките на подводницата, символизираща интригите на Студената война.

К 129 е едно от местата, които никога няма да посетите...

Очаквайте скоро останките на подводницата К-129

Отпуснете се и затегнете коланите, защото полетът за пътешествието на живота Ви из места, за които или не знаете, че съществуват, или не можете да посетите, излита.

Очаквайте и скоро първата статия за “Останките на подводница K-129” и нейната вълнуваща история…

Из енциклопедията на Даниел Смит…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването