11 Луди снимки от световния боди пейнт фестивал

13.07.2013

Над 29 000 боди пейнт ентусиасти се събраха в края на миналата седмица в Австрия за 16-ия годишен световен фестивал Body painting. Артисти и модели от 45 страни, включително Индия, Казахстан и Филипините, се състезаваха в „Меката на боди пейтинга“.

Тази година темата е „Храните на планетите“ и конкуренти показаха уменията си, като нарисуваха сложни тематични рисунки върху тела.

Цялото тяло се използва като платно за рисуване по време на фестивала и макар че всички модели трябва да носят бельо, те са свободни да отидат голи до кръста ако пожелаят.

ВИЖТЕ 11 Откачени снимки от световния боди пейнтинг фестивал в Австрия

Източник: Business Insider

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването