11 признака, че правите секс с правилния човек

Сексът е добър, но колко съвместими сте?

14.09.2015

Няма човек на тази планета, който да не обича да прави секс… или поне не е голям % на тези, които не харесват това сексуално предизвикателство. Работата е там, че има разлика от това просто да правите секс и от това да правите любов. Може да си легнете с много сексуални партньори през годините, но това не означава, че сте открили идеалния партньор за вас в леглото.

Така решихме да ви представим тази статия, която ще ви разкрие 11 признака, които ще ви покажат дали правите секс с правилния човек или просто може да го сложите в графата „бройка“. Да започваме…

Представяме ви 11 признака, че правите секс с правилния човек

1. Не всичко опира до правенето на много секс – не количеството, а качеството е важно. Не правите твърде много секс през седмицата, но когато го правите всичко е перфектно. Значи сте открили точния партньор за вас.

2. Той/тя те кара да се чувстваш красив/а – не се притеснявате дали лампите са включени или загасени, защото знаете, че вашият партньор обича тялото ви, което ви кара да се чувствате уверени в действията си.

Вижте още: Разнообразието води до повишаване на оргазма

3. Не се страхувате да кажете на партньора си това, което наистина харесвате – и най-важното: не се страхувате да си кажете това, което не ви харесва. Комуникацията ви в леглото е просто страхотна, което води и до страхотни изживявания.

4. Мислите за партньора си, когато мастурбирате – сексът между вас е толкова добър, че дори когато сте сами си фантазирате разни неща. Това е сигурен признак, че двамата сте един за друг.

5. Нито един от вас не се чувства неудобно в леглото – издавате странни секси звуци или предлагате неудобни пози, но партньора ви ги приема на сърце, без да му е неудобно? Това е сигурен знак, че си пасвате в леглото.

Как да разберете дали правите секс с правилния човек

Нямате задръжки в леглото…

6. В спалнята сте без никакви задръжки – благодарение на малкото нещо, наречено „доверие“, вие се чувствате, като непобедими в спалнята. Можете дори да се отдадете на малка ролева игра, без да се чувствате глупаво след това.

7. Вълнувате се, когато опитвате нови неща – двойките, които обичат извратени сексуални приключения, които могат да доведат до провал, остават заедно, нали?

8. И двамата харесвате оралната любов – защото да си грижовен, означава да споделяш всичко с твоята половинка… дори удоволствията. Ако си угаждате един на друг в интимен план, значи всичко между вас е повече от страхотно.

Вижте още: Любовта се крие в малките неща

9. Не се притеснявате от сутрешния си дъх – за вас не е от значение как ще се събудите сутринта, защото партньора ви ви приема такива, каквито сте.

Правите ли секс с правилния човек?

Умирате един за друг…

10. Не откачате от мисълта, че не сте правили секс с никой друг, освен с вашия партньор – вие сте заключени до живот, но сте щастливи от този факт.

11. И в крайна сметка, оргазмите са перфектни – когато се допълвате в леглото и всичко, което правите ви харесва, то значи сте попаднали на перфектния партньор. Сексът е страхотен, обичате се и всичко върви по вода. Дори когато и оргазмите са перфектни, значи всичко е повече от идеално.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването