11 глупави причини за раздяла (част 1)

Най-нелепите и измислени оправдания...

30.06.2013

Омръзна ли ви да чувате всякакви нелепи и измислени оправдания, само и само гаджето ви да се отърве от вас? Е, ние от Списание VIP селектирахме най-често срещаните и употребявани причини за раздяла и ще се опитаме да въведем някои от вас в тях. Разбира се, ако сте от типа играчи и се мислите за гуру в разбиването на сърца, то и вие ще си намерите майстора и ще се учудите от глупавите оправдания за раздяла.

Представяме ви първа част на статията от 11 глупави причини за раздяла

11. Искате тя/той да промени външния си вид – познаваме този тип момчета, които не могат да преодолеят факта, че приятелката им е качила някой друг килограм. Е, пораснете бе момчета! Няма нищо по-апетитно от пищна жена с форми, които да захапете. Да не говорим, че щом не можете да приемете промяна, то не сте достоен за този човек.

11 глупави причини за раздяла (част 1)

Приемете гаджето си, такова, каквото е

10. Все още хвърляте по някое друго око – въпреки, че имате очи само за човека до себе си, ви се случва да хвърляте по някое друго око на менюто, което минава покрай вас. Това в никакъв случай не е забранено. Все пак, всички го правим, също така не означава, че половинката ви не ви смята за атрактивни, но всичко това прераства в ревност и започват същинските проблеми, които водят и до раздяла.

11 глупави причини за раздяла

Ревността е предпоставка за раздяла

9. Да бъдеш сам ти изглежда по-добра опция – някои хора незнайно защо имат страх от обвързване и смятат, че да си волна птичка е далеч по-добре. Така ли е всъщност? От една страна е по-добре, защото имаш свободата да правиш каквото си поискаш, но от друга самотните нощи ти изглеждат безкрайни. В крайна сметка, след като започнете да развивате някакъв вид взаимоотношения с противоположния пол не бъдете страхливци, а давайте смело напред. Някъде там се намира вашият майстор, който ще ви научи, че няма нищо лошо в дългите връзки. И все пак, това е една безумно глупава причина, за да се разделиш с човека до теб.

Вижте още: Втора част на 11 глупави причини за раздяла

8. Караници, спорове и кавги  – няма идеална двойка, която никога през живота си да не се е карала. Всички минаваме през етапа на кавгите и споровете, това е нещо естествено и нормално. Най-малкото, че и двамата имате нужда от малко адреналин във връзката си, но превърне ли се в системно и рутинно „задължение”, то имате сериозна нужда от разговор помежду си и дори и психолог, преди да приключите връзката си.

Най-честите причини за раздяла

Честите кавги са предпоставка за раздяла

7. Непридвидена изненада – най-хубавото във връзката ви тепърва предстои. Всичко е цветя и рози, но идва неловкия момент на спукания кондом. Опа… След известно време вашата половинка е забременена, а вие изпадате в паника и не знаете за къде да си закупите самолетен билет. Е, малък съвет от мен, щом сте били заедно в месенето на тестото, то и заедно ще го изядете. А и това е птичка, която може да не ви кацне на рамото втори път. Бъдете силни, за всичко има решение.

Най-глупавите причини за раздяла

Непредвидената бременност е предпоставка за раздяла

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.