13 снимки, които дразнят момчетата

07.05.2014

13 снимки, които дразнят момчетата Забелязали сме модна тенденция, която е в снимките. Да, точно така, има модно течение и в снимките, които си заснемате. Повечето разбира се са подредени по определените сезони, а други се правят просто от еднообразие. Това обаче страшно много дразни момчетата, които виждат на стената на дадена социална мрежа, едни и същи пози, фотоси, дори и дрехи в различни тела.

Ето кои са 13-те вида снимки, които дразнят момчетата

13. “Вижте, лятото дойде… “ – любимата поза на хиляди момичета е точно тази, която казва: “Завиждайте к*чки, аз имам слаби крака, хлътнал корем и бронзов тен”… Е да, но това вече е отживелица. Колкото и да искате да си покажете тена на едно момче, едва ли със снимка в социалната мрежа е най-добрия начин.

13 снимки, които дразнят момчетата

12. Снимки с питиета – безпорен факт са уменията на българските бармани по черноморието. Всички обожаваме естетически докарани и вкусни коктейли, които привличат погледа, но нека бъдем честни. Един два пъти е приемливо, на следващите 10 снимки вече се превръщате в битов алкохолик в очите на всички.

Снимките с питиетата дразнят момчетата

11. Снимка: отпред – отзад – ходили сте на шопинг, чудесно. Това не означава, че трябва да се снимате с целия си гардероб, както отпред, така и отзад. Не, че нещо, но в очите на момичетата има завист, а в очите на момчетата сте просто стока, която се предлага.

Снимки след шошинг са едни от най-дразнещите

10. Двойно селфи – мислихме, че тази мода отмина, но уви продължава да бъде в полезрението ни всеки ден. Двойното селфи показва не само патешките устни, които всички момичета обичат да правят, но и “завидно фитнес тяло”.

Момчетата се дразнят от снимки тип: патешка муцуна

9. Скучни текстови съобщения – колко често ви се случва да влезете в профила си, в социалната мрежа и да се натъкнете на типично женски разговор, който като цяло нито ви интересува, нито е забавен, нито ще научите нещо интересно от цялата работа. Обикновено разговорът е придружен с шега, която никой не разбира, освен кореспондентите в чата.

8. Аз, моя милост и моите животни  – окей, признаваме си, че жените можем да бъдем леко досадни с тези снимки, от гледна точка на това, че ги публикуваме през два часа. Истината е, че вашият домашен любимец не е по-специален от всеки друг, от породата си и поставянето на панделка или друг аксесоар, също не го прави такъв.

13 снимки, които дразнят момчетата

7. “Вижте ме, пътувам със самолет” – първото пътуване със самолет е наистина вълнуващо приключение за всеки. Да летиш над облаците е несравнимо удоволствие и красота, които никое друго транспортно средство не може да ви предостави. Съгласете се обаче, че небето навсякъде е едно и също, и колкото и различни форми да имат облаците, снимките от прозореца на самолета навсякъде ни изглеждат едни и същи.

13 снимки, които дразнят момчетата

6. “Снимка в огледалото” – тези снимки са интересни дотолкова, че може да откраднете идея, как да направите ремонт на банята си. Всички те са направени или в домашни условия, или в тоалетната на някое “елитно” заведение, в което интериорът е по-добър именно там, отколкото в самото помещание.

13 снимки, които дразнят момчетата

5. Късметче с кафето – това може би се превърна в ритуал за милиони хора по света. Колкото и досадно да е, всички го правят. Сякаш денят тръгва по съвсем различен начин, след като човек отпие от чашата с ароматно кафе и отвори своето късметче. И нека бъдем честни момчета, вие също го правите.

13 снимки, които дразнят момчетата

4. Селфи “Аз имам кола” – големи очила, защото изглеждаме по-добре, закопчан колан, с който показваме, колко сме обезопасени по време на превоза и евентуален клип с приятелките, който казва: “Аз имам кола и си ходя, където си поискам, когато си поискам и с който си поискам”.

13 снимки, които дразнят момчетата

3. “Аз ходя на фитнес” – селфитата тип “Аз ходя на фитнес” са изключително популярен фотос по време на пролетния сезон, когато всички момичета се сещат, че след 3 месеца е лято и трябва да се приведат във вид. Момичета оставете позирането за плажа, не във фейсбук.

13 снимки, които дразнят момчетата

2. “Току що се събудих” – малко подходяща светлина, обработка с различни нюанси и приставки на Инстаграм, ще направят всяко едно момиче прекрасно, рано сутрин. Всички знаем каква е истината, тъмни кръгове, рошава коса и подпухнало лице.

13 снимки, които дразнят момчетата

1. “Правя се на заспала” – окей съгласете се, че когато си затворите очите и се снимате, със сигурност не е поза, в която спите. Обикновената поза за сън е глава под възглавницата, отворена уста с потекла по нея слюнка и одеяло, сритано в единия край на леглото.

13 снимки, които дразнят момчетата

Надяваме се да сте се забавлявали с тази статия и очакваме коментари в страницата ни, във Фейсбук, ако сме пропуснали някой друг вид снимка.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.