15-те най-откачени рекорда на Гинес

16.08.2013

15-те най-откачени рекорда на ГинесПовечето световни рекорди на Гинес са съвсем нормални и стандартни – най-малкият човек в света (висок 21.5 инча),  най-старите близначки (103 години) или най-високият скок в света. Всички те са интересни, но и напълно нормални.

Има и рекорди, които са супер откачени, като най-големия пъзел, направен от палатки или най-големия спринт със сумо костюми.

В чест на издаването на „Книгата на световните рекорди на Гинес 2013“, Списание ВИП ви предлага да видите 15-те най откачени рекорда,  разбити от хората по целия свят.

Да започваме с 15-те най-откачени рекорда на Гинес

15-те най-откачени рекорда на Гинес

На 28 Юли 2013, 1213 души счупиха рекорда на Гинес, като всички сложиха маски по едно и също време за 10 минути, в Тайпе.

15-те най-откачени рекорда на Гинес

Крис Уолтън държи настоящият Световен рекорд на Гинес за най-дълги нокти. През 2011 г. тя показа гордостта си, която е отглеждала в продължение на 18 години. Измерването показва, че ноктите на лявата й ръка са дълги 10 фута и 2 инча, а на дясната 9 фута и 7 инча. Откачено, а?

15-те най-откачени рекорда на Гинес

През февруари 2013 г., 4483 души въртяха обрач в продължение на седем минути и разбиха рекорда на Гинес за най-голям брой хора, които едновременно върят обрач. Събитието се състоя на стадиона на университета Thammasat в покрайнините на Банкок.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването