16 капачки – милиони спасени бутилки

Една много социална кампания на Coca Cola

06.06.2014

“2nd Lives” – една кампания на Coca Cola и китайската рекламна агенция Ogilvy & Mather.

Компанията, гигант в производството на газирани напитки, отново показва, че е съпричастна към глобалните инициативи. Като един масов производител на пластмасови бутилки, тя се оказва пряк замърсител на природата. И не заради себе си, а заради своите потребители, които нехайно изхвърлят милиони празни бутилки. За съжаление и не всички в предназначените за пластмаса контейнери.

Замърсяването на околната среда е наболял проблем, който непременно трябва да се регулира по света и най вече у нас. Колко често ставаме свидетели на нехайно хвърлени сред природата остатъци? Колко замърсени са улиците ни? Докога човечеството би издържяло на това или по-скоро до кога природата ще търпи нас, тези които я унищожаваме.

“2nd Lives” маркетинг кампания

“2nd Lives” маркетинг кампания

Нека бъдем съпричастни и заедно да се борим за опазването на средата, в която живеем. Затова призовават и от Coca Cola в новата си кампания.

16 капачки – милиони спасени бутилки

16 капачки - милиони спасени бутилки кампания

16 капачки е новата маркетингова стратегия на Coca Cola

Coca Cola и китайската рекламна агенция Ogilvy & Mather, стартират кампанията “2nd Lives”, за да дадат втори живот на празните бутилки от газираните напитки.

Вижте още: Coca Cola Life – натурални съставки или маркетинг трик

За целта изработват 16 забавни, креативни и ползваеми капачки, които да ни накарат да гледаме на бутилките по друг начин.

Сапунени балони, гиричка, диспенсер, маркер, светеща бутилка,…. за всекиго по някакво приложимо в ежедневието решение.

еко кампания на Кока Кола

Новата еко кампания на Coca Cola

Ще чакаме новите капачки на българския пазар, за да се включим към хубавата инициатива.

Източник: boredpanda.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.