30 Факта, които не подозирате за Grumpy Cat

Ако все още не сте видяли изображение на сърдитата котка, това означава, че или не стоите на компютъра си достатъчно време, или ви е спрял интернетът. Това изключително смешно и забавно същество е окупирало интернет пространството дотолкова, че или ще се влюбите в него, или ще го намразите от натякване. За да разберете повече за това, което се намира под сладкото, намръщено лице, прочетете тези  30 неща, които не знаете за Сърдитко. 

1. За тези от вас, които си мислят, че сърдитко е момче или пък въобще не са се замисляли, Grumpy Cat всъшност е момиче. 

2. Прякорът Сърдитата котка (Grumpy Cat) по никакъв начин не трябва да ви заблуждава, че тя се казва така. Истинското и име е сос Тардар 😀.

3. Забавната котчица скоро стана на една година. Нейният първи рожден ден бе на 4 април, тази година.

4. Известността на сърдитата котка се е случила супер случайно и то на такава ранна възраст.Поздравления! На 22 септември 2012 година първата й снимка се появява в Reddit.

5. Първоначално всички са си мислили, че тя е фотошопирана, но не. След различни медийни изяви и появи, снимки и видеоклипове, се оказва, че тя е природно надарена с този уникално глупав и същевременно, сладък вид.

30 Факта, които не подозирате за Grumpy Cat