30-дневната цел – “горещо” лятно тяло

Направи го по-забавно - тренирай с приятел

02.04.2015

С наближаването на летния сезон, търсим вариант за влизане във форма, но защо все не се получава? Ежедневно се срещаме с реклами от рода „отслабнете за седмица“, „хапче-чудо“, „магически колани“ от които се „топиш“ докато поглъщаш поредната доза грешна храна пред телевизора. Всички сме наясно, че тези рекламни послания просто си звучат добре, но колко от вас скъпи дами поне веднъж си купиха от „онзи чай за моментно отслабване“ или поне проявиха интерес?

Истината – нищо няма да се промени трайно, ако не положите усилия и просто по път към хладилника, подминавате с разочарование огледалото и познатите ни оправдания са просто резултат от недостатъчна мотивация!

Добре познато на много дами е неприятното усещане във фитнес залата, когато обикаляйки безцелно уредите, не са наясно с приложението им както и правилното изпълнение на упражненията, за това тренировката се ограничава до каране на колело или тичане на пътеката и след второто посещение някак си и малкото мотивация се изпарява, а топлите месеци наближават и отново сме си в същата форма на безформеност.

Готови ли сте да преоткриете себе си? Готови ли сте да следвате 30 дневна цел – „горещо лятно тяло„ и да се уверите, че с подходящ хранителен режим и тренировъчна програма ще има резултати?!

Бягайки от стереотипите, скучните безполезни тренировки и дългото гладуване, една мотивирана треньорка, която е част от екипа на два спортни клуба, стартира лятно предизвикателство – програма, която сама нарича “30-дневна промяна” – Деси Георгиева.

30-дневната цел на Деси Георгиева – “горещо” лятно тяло

Тя самата споделя, че е наясно с причините водещи до не достатъчната мотивация на хората да спортуват и да поддържат тялото си в добра форма. Нейната амбициозна цел е да покаже на всички ентусиасти какво могат да направят с телата и ума си за 30 дни!

Ето какво споделят дами, които благодарение на собствената си мотивация, самоконтрол и съветите на Деси вече имат изградени навици и положителни резултати!

“Животът със спорт е щастлив живот. Щастливият живот е здраво сърце. Здравото сърце те кара да се събудиш с мисълта, че си предизвикал себе си до максимум, сдобил си се със здраво тяло и водиш здравословен начин на живот. Нужна е доза мотивация, която да накара човек да влезе в залата. Смятам, че съчетанието от здрави тренировки, забавление и постоянство ще доведе до желания резултат и ще ми даде стимул за постигане на по-високи цели. В лицето на моята треньорка мога да разчитам на компетентни отговори на всички въпроси свързани с правилния режим на тренировки, хранене, възстановяване и др.” – Красимира Ангелова

“Здравейте, казвам се Михаела на 26 години от Варна. Започнах да тренирам с Деси (най-добрата лична инструкторка) в залата преди малко повече от месец. Преди да започна се оправдавах с най-честата причина “нямам време”, докато един ден попаднах на реклама “фитнес за работещи жени” – тогава си казах, че това е точно за мен и ето, че 3 пъти седмично посещавам курса сутрин преди работа. …. Мотивацията ми се увеличи от резултатите, които последваха. Определено спорта е здраве, така че препоръчвам на всяка дама, която обича себе си и тялото си да последва моя пример.”

„Както при хората на изкуството така и при хората, които спортуват човек се нуждае от мотивация и вдъхновение. Моята мотивация идва от мен самата, да променя не само външността, но и начинът си на живот. А вдъхновение черпя всеки ден от моята инструкторка Деси.Тя ме учи как да изграждам своята собствена скулптура, но не от камък или глина, а от човешка плът и кръв. Виждам как с всеки изминал ден и всяка следваща тренировка се чувствам все по-добре, по-здрава и по-мотивирана и няма да се откажа – ще продължа, защото искам да довърша своята скулптура.“ – Рая Димова.

„30 дневна промяна“ е програма, която се състои от 25 тренировъчни дни, като графика е съобразен максимално с вашата ангажираност. От вас се изисква силна мотивация, готовност за промяна и дисциплина! За да има отлични резултати до вас има инструктор, който фокусира вниманието ви към правилната техника и изпълнение на упражненията, защото 30-дневното предизвикателство не е просто поредната „мисия“ за отслабване – това е вашата мисия!

30-дневната цел - "горещо" лятно тяло

30-дневното предизвикателство не е просто поредната „мисия“ – това е вашата мисия!

Всички знаем колко е важна работата в екип! Когато група хора са обединени около една обща цел или задача, тяхната продуктивност е по-висока. Поради тази причина ви предлагаме и опция „Тренирай с приятел“ – мотивацията и състезателния дух са достатъчна причина, за да помислите кой около вас би желал да превърне 30-дневното предизвикателство в забава с успешно завършена мисия!

Вижте още: Тренирате, а не виждате резултати?

Заниманията ще се провеждат в аеробна зала и на открито (тичане в парка, горски маршрути, колело/ролери, плуване). Тренировките се състоят от упражнения натоварващи всички мускулни групи, като се използват гирички, ластици, топки или се работи със собствено тегло. Упражненията са повлияни от фитнес системи и действат изключително ефикасно. Гарант за напредък е интензивността, която пък се определя според вашето моментно физическо състояние, възможности и мотивация. Това прави програмата достъпна за хора от всички възрастови групи, които имат желание да променят физическото си състояние, както и да изградят нови здравословни навици!

Следете предизвикателството и информацията свързана с него, защото ви очакват много изненади и награди!

За повече информация и при запитвания, изпратете своето съобщение чрез контактната форма по-долу:

Име (*)

Имейл (*)

Тема

Съобщение

Етикети:

За автора

Списание VIP