300: Възходът на една империя

07.02.2014

300: Възходът на една империя„Възходът на една империя“, така е озаглавена втората част на филма 300, който ще е по кината от 7 март.

Сценаристът Франк Милър, открехва завесата, като разкрива, че тази част ще обхване събития, случили се 10 години преди историите от първия филм.

Бойното поле този път е разположено на гръцкия морски бряг. Историята проследява животът на персийския цар Ксеркс (485 – 465 пр.Хр), който заедно със сина си Дарий, става жертва на дворцов заговор (организиран от началника на охраната Артабан и евнуха Аспамитър) и бива убит през 465 пр.ХР.

300: Възходът на една империя

В борбата за господство, Ксеркс повежда  войските, пряко подкрепян и подпомаган от отмъстителния командир на персийския флот, Артемесиа.

300: Възходът на една империя

300 – възходът на една империя, Персия и падението на нейния предаден цар. Истории за мъст, озлобление, ярост, воля за победа, приятелства и предателства, се преплитат в сюжета на предстоящия нов блокбъстър.

Дали ще последва успеха на първата част? Предстои да разбрем.

Премиера: 7 март 2014

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.