Рисувай във въздуха с 3Doodler

13.04.2013

3D телевизори, 3D киносалони, 3D очила и т.н. Е, дойде времето и за първата 3D принтираща писалка. Тя е произведение на иновативната компания, която се занимава с разработката на нестандартни неща – WobbleWorks. Писалката е наречена 3Doodler и може да “рисува” във въздуха. Може и предварително да изберете каква повърхност желаете за основа.

Рисувай във въздуха благодарение на 3Doodler

Писалката използва ABS пластмаса, която е стандарт за повечето 3D принтери, вместо добре познатото мастило.

Вижте още: Пет изобретения, разтърсили света из основи

След закупуването на това иновативно решение, компанията-създател предлага на своите клиенти безплатни шаблони, които може да използвате за най-различни предмети. Може да използвате няколко различни шаблона  и после да ги съедините в едно с помощта на 3D писалката.

3Doodler - "Рисувай във въздуха"

3d писалката 3Doodler

И това не е всичко от иновативната компания. Те планират да създадат онлайн платформа, в която всеки художник ще може да споделя своите разработки и използваните от него шаблони с останалите, както и да помага в създаването на нови проекти.

Иновативната джаджа ще бъде пусната в САЩ в края на годината, като се очаква цената да е в рамките на 100 долара.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването