4-годишната модна дизайнерка

Mayhem впечатлява с усета си за стил

13.12.2014

Детското въображение варира далеч от границите, които големите хора познават. Те си представят приказни картини и проектират света си върху тях, увличат се по въображаемите герои и приказките, те са едно невинно отражение на реалния сив и груб реален свят.

От J. Crew не случайно разчитат на помощта на 4-годишната Mayhem (прякор, отговарящ на свободния дух на момиченцето), за новата си пролетна колекция 2015.

4-годишната модна дизайнерка, която удивлява с усета си за стил

Това малко момиченце макар и на все още крехка възраст, вече е навлязла в дълбоките води на модния бранш. Mayhem води собствен блог Fashion By Mayhem (с помощта на родителите си разбира се), чрез който изкуството и се забелязва от хората и брандовете, като J. Crew.

Малката дизайнерка става изключително популярна след като започва да пресъздава тоалетите от тазгодишните Оскари, с подръчни материали (хартия, тиксо,..).

4-годишната модна дизайнерка

За J.Crew Mayhem създава “капризна” колекция от 9 части, стартиращи от 22.50$ за брой (най-скъпият артикул е под 100$). За колоритната си морска модна линия малката дизайнерка използва хартия, цветни ленти и много мъниста и накити.

Вижте още: Instagram и шарените клинове

Това малко момиченце определено може да покаже на големите модни марки, какво е креативността. Пречупените през веселия и наивен детски поглед тоалети, носят онзи спомен от детството, който се крие дълбоко в нас. Цветни, забавни и стилни, творенията на Mayhem носят свеж полъх в модната индустрия.

4-годишната модна дизайнерка

Снимки: instagram.com/2sisters_angie/

Източник: forbes.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.