4 минути, които ще променят живота ти

05.12.2013

4 минути, които ще променят живота ти Хората… Ние сме невероятни същества, считани за най-интелигентните на планетата. Както и да е… Ние сме най-лошите. Какво правим на тази планета? Ние не сме сами! Каква е мисията ни на тази планета? Може би никога няма да я разберем! Но изглежда в момента имаме само една мисия – да продължим да разрушаваме и да причиняваме болка на останалите същества.

Някога замисляли ли сте се, че тази планета не е само наша? Те са тук от години, преди ние да се появим, а ние сме нищо друго освен гости. Ние се появихме и завзехме тяхната територия, унищожаваме техните домове, затваряме ги в клетки и ги убиваме за кеф. За пари, за слава? Няма по-жестоко създание от човешката раса.. Въпреки всичко, те са толерантни с Нас. Все още търсят нашата любов.. Те са жадни за любов… Нашата подкрепа.. Въпреки всички бедствия, които им причиняваме, те вярват, че е останало поне малко добро в сърцата ни!

Света е твой! Той е на всички ни! Както и да е, запомнете, че този свят е и техен. Те също живеят тук, точно като нас се борят да оцелеят и да продължат вида си.

4 минути, които ще променят живота тиНие трябва да осъзнаем, че планетата ни е обща. Трябва да имаме мисия да спасим тези създания от най-опасният им враг – човека. Трябва да спрем насилието и унищожението! Трябва да приемем, че те са наши приятели, че с всеки изминал ден унищожаваме нашата планета, нашите домове.. Техните домове! Всичко е свързано по един невероятен начин. Ако тях ги няма, ние също ще изчезнем..

Въпреки всичко, майката природа ни дарява с всички тези красоти – водопади, върховни планини и морски дълбини. Тя е толерантна с нас. Дава ни шансове, а ние ги пропиляваме.

Какво правим ние? Игнорираме случващото се на нашата планета, или просто си затваряме очите.

Призоваваме ви! Споделете това видео и се замислете за вашата мисия на тази планета. Замислете се как помагате на единствената планета в слънчевата система, която ни предоставя благоприятни условия за живот.

Променете се! Променете мисленето на вашите деца! На приятелите ви!

Спасете планетата, тяхната планета, тоест нашата планета.

Бъдете съпричастни! Бъдете хора…

А сега вижте това клипче, което ще промени живота ви завинаги…

И не забравяй.. Планетата земя.. Това си ТИ!

Автор: Иван Караиванов

4 минути, които ще променят живота ти

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването