4 важни стъпки за всяка нова връзка

Не са достатъчно, но са добро начало

12.06.2017

Първите няколко седмици от всяка нова връзка са вълнуващи и пълни с магия. Има нещо специално в това да опознаеш нов човек.

За съжаление много от връзките завършват много по-рано от очакваното. Това е така, не защото двете страни са несъвместими, а защото са допуснати някои основни грешки. Ако тези грешки могат да бъдат избегнати, със сигурност ще се създават много по-любящи взаимоотношения.

4 важни стъпки за всяка нова връзка

За да гарантирате успеха на всяка нова връзка, последвайте следните 4 стъпки…

Идентифицирайте бариерите

Всяка връзка има някои препятствия, които трябва да бъдат преодолени. Някои от които са: партньорът има проблеми със семейството; бивши партньори, които продължават да се появяват в отношенията; приятели; съквартиранти и др.

Помислете за това, което можете да направите, за да преодолеете тези пречки. Може би трябва да отделите по-малко време на работа и повече на партньора си. Установете приоритетите си и след това се придържайте към тях.

Научете „Любовни езици“

Хората са различни и това означава, че трябва да разберем какъв е любовният език на нашия партньор. Някои хора предпочитат физическото докосване, други предпочитат просто да прекарват времето си с онези, които обичат, за да изразят чувствата си.

Важно е да знаете как да покажете любовта на тези, които цените.

Вижте още: Не търсете “единствения”

Говорете за сексуалните граници

Дори ако и двамата сте отворени към сексуални приключения, все още има граници, които да се обсъдят. Ако сте честни и открити, ще разберете, че вашият партньор оценява откровеността и желанието да се придържате към границите, които двамата поставяте.

Приоритизирайте

Важно е да разберете как вашите взаимоотношения се вписват с другите неща в живота ви. Разбирането на това ще бъде полезно за намиране на някакъв баланс в живота. Ако сте приоритизирали връзката си, ще знаете какво да направите, за да запазите отношенията си.

Има много важни неща, освен посочените, които трябва да се вземат предвид при започване на нова връзка – добра комуникация, показване не любовта, уважение и т.н. Но тези 4 стъпки са добър старт и могат да ви помогнат да изградите добра основа за всяка връзка. Използвайте ги правилно!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.