5 деца, 5 религии, 1 урок по човечност

Хипнотизиращ 5-минутен филм, който показва колко еднакви са хората

17.05.2015

Този красив петминутен видеоклип ще ви запознае с пет деца от пет различни религии, и ще ви покаже, че няма значение дали сме християни, евреи, мюсюлмани, хиндуисти или будисти – ние всички сме еднакви. Всички закусваме, след като станем. Всички се обличаме и потегляме към съответните места за поклонение. Всяка култура и традиция е важна и различна, но късометражният филм успява да улови простотата и чистотата на всеки. Когато става дума за духовната практика на религията – всяко дете е естествено.

Вижте още: Видеоклипът, който обяснява живота в 27 секунди

Ние всички сме човешки същества и без значение от религията, която изповядваме правим едни и същи неща, за да се развиваме, за да живеем и да се борим с трудностите на живота. Всички ние сме смъртни, което ни прави и равни.

Вижте късометражния филм за 5 деца, 5 религии и 1 урок по човечност

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването