5 еротични подаръка за нея

Какво да подарим на „лошите момичета“

01.02.2015

След като коледните празници минаха, а ние пропиляхме някоя друга заплата за скучни подаръци, идва и моментът, в който може да подарите нещо на половинката си, от което и вие ще намажете. Другото хубаво нещо е, че не се нуждаете от повод, за да разнообразите интимните си преживявания в спалнята с някоя друга играчка или секси бельо. След като уточнихме за какво точно пишем тази статия се насочваме право към темата: „Какво да подарим на лошото момиче?“ Ако Вашата приятелка си пада по первезните неща и гледа повече еротични филми от вас, то тази статия е точно това, от което имате нужда! Ще ви представим някои от най-специалните и еротични подаръци, които всяка една мръсница би одобрила. Ще започнем статията с най-безобидните и обикновени подаръци и ще достигнем до истинските фетиши в спалнята, за които дори и най-первезният император на Рим би ви завидял.

Представяме ви 5 еротични подаръка за нея, които ще събудят мръснишкото й подсъзнание

Еротично бельо – както казахме, ще започнем статията от по-далеко. За някои това може да е банален подарък, но повечето жени го обожават. Проблемът за мъжете тук е, че трябва да знаят точните мерки на приятелката си, иначе може да стане фал. Не се стискайте, купете нещо по-скъпо и по-качествено. Все пак и вие ще имате допир с него, нали?

Като идея за такъв подарък може да ви препоръчаме да обърнете внимание на еротичните корсети, дългите копринени чорапи или изрязаното бельо, останалото оставяме на вас.

Играчките – за къде без тях? Едва ли има мъж, който иска да подари на приятелка си вибратор, при положение, че може сам да свърши работата, но има и други неща, които може да са ни от полза. Белезници, камшици и т.н., зависи каква фантазия имате и колко далеч искате да стигнете.

5 еротични подаръка за лошото момиче

Използвайте старата си камера!

Спалнята – когато се стигне до „война“ в спалнята, правилата остават на заден план. Леглото е трансформирано и най-тихите и невинни създания се превръщат в истински сексуални тигрици, които са готови на всичко в каузата на удоволствието. Не е необходимо да купувате нова спалня, а просто да вземете някои допълнителни екстри, които ще я превърнат в средновековен уред за оргазми.

Сложете малко огледала наоколо, използвайте видео камерата, за да запишете малко позитивни моменти, сложете въжета или белезници по края и т.н.  Не забравяйте, че завързването дава власт, както я отнема, което означава, че трябва много да внимавате, когато бъдете оковани, за да не стане фал.

Тройката – държим да отбележим, че тази точка не е за моралистите и е по-добре за тях да я пропуснат. По принцип мъжете са хората, които по-често искат подобен вид изживяване, но нека бъдем честни – жените също фантазират за диво изживяване с няколко „нацепени“ господа. Те дори много често са с няколко хода по-напред от нас. Ако попитате истински разкрепостена жена, какъв подарък по-точно иска определено ще останете изненадан. Предвид множеството изследвания на нашите любими учени, отворените връзки и свободния полов живот водят само до положителни емоции, така че няма от какво да се страхувате.

Вижте още: Най-опасните места за секс (18+)

Ако се чувствате уверени, че искате да го направите и вярвате, че и тя иска, то не губете време, а се обадете на „приятел“. Разбира се, ще трябва да си определите някои правила в спалнята, но това е за добро! Легендата разказва за пътя към ада, който винаги води до рая. Да подарите такъв подарък на лошото момиче е нещо специално и изисква много смелост.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването