5 начина да ядосате форумци

14.12.2013

10 начина да ядосате форумци

Още от появата си, форумите са усетили враждебните настроения на хиляди хора, ядосани на света, които изливат мъката си, плюейки другите. Или с други думи, така наречените хейтъри. А в България, това си е станало цяла професия, в някои популярни форуми. И все съм се чудела как тези хора имат време постоянно да следят темите и да хейтват. И понякога така ми се искало да им върна „милите думи“, изписани на сериозна тема, по която съм имала отношение. И днес попаднах на материал, написан от американски колежани със заглавие – „Най-добрите начини да ядосаме форумците “. С удоволствие го изчетох и ще споделя с Вас най-интересните неща, които намерих в него.

1. Напишете името на известен герой, грешно! Това със сигурност ще предизвика бурни реакции от сорта на: „Тъпанар, научи се да пишеш“, „Ти неграмотен ли си“, „Като не знаеш героя, въобще не пиши за него“,… и дори не мога да си представя какво друго.

2. Правописна грешка

Любимото на форумците, да те нахейтят за правописна грешка, с някои цветущи изрази. Идеален начин да ги вбесите, като продължавате да пишете с правописни грешки.

10 начина да ядосате форумци

3. Двусмислици

„Човек, който мрази старите хора – ДЯДО МРАЗ“ – за което със сигурност ще ви оплюят. „Какви са тези тъпотии“, „За много забавен ли се мислиш“, „Я си ходи на село с тия лафове“,… Десетина страници коментари с нареждания са гарантирани.

4. Не харесвате нещо, което всички други харесват.

Да речем филм – „Властелинът на пръстените“, масово харесван. Един лош коментар по негов адрес във фен тема, ще ви извоюва банване, по всяка вероятност.

5. Разказвате края на филма

Във форум с киномани, които си обсъждат любими филми и сериали, виждате последните коментари – всички са в очакване да видят развръзката в последния епизод. И бам, пускате своя разказ за тъпия край. Феновете, които с нетърпение са очаквали да гледат края, направо ще ви „одерат живи“.

Вие със сигурност знаете и други начини за вбесяване на форумците. Бъдете ни полезни, споделете ги във фен страницата ни!

 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.