50 Cent променя света с благотворителност

Рапърът иска да промени света с филантропия

04.03.2015

Мнозина бяха съпричастни със съдбата на 39-годишния рапър, когато той е застрелян девет пъти през 2000 г., и освен това е арестуван по обвинения в областта на наркотиците.

След като става звезда, живота му се променя драматично и сега той се занимава с благотворителна дейност, въпреки че това не е нещо, с което се хвали.

50 Cent променя света с благотворителност

50 Cent е зад фондацията G-Unity Foundation, която има за цел да подобри живота на хората с ниски доходи. Дарявал е пари и на други организации. Това е нещо, което той ще продължи да прави и занапред.

“Бих искал да помагам на света чрез дарителство и по други най-различни начини,” казва той пред списание People.

Това не значи, че 50 ще се откаже от работата си все пак. Всъщност звездата и хип-хоп групата му G-Unit имат нов запис, който е озаглавен “The Beast is G-Unit”. Заедно с петима членове на колектива, 50 Cent работи върху музиката. Това може да бъде стресиращо, но този път нещата са забавни, защото всеки дава своите идеи.

50 Cent променя света с благотворителност

“Албумът беше в две части, първата вече излезе The Beauty от [2014 г. – “The Beauty of Independence”], тя беше с първите шест песни, а “The Beast is G-Unit” го оставих за второто полувреме”, 50 Cent обяснява за името на новия си албум.

“Много се забавлявах; докато записахме 38-те песни в един кратък период от време, бяхме много творци в студиото. За този кратък период идеите постепенно се увеличиха до такава степен, че творчески да могат да доведат проекта до една много по-добра висота!

Още в първите етапи на G-Unit аз диктувах всичко, защото бях по-опитен артист, но само в онзи момент. Сега те вече имат наистина едни много добри идеи и своите собствените посоки”.

Групата G-Unit се състои от Lloyd Banks, Tony Yayo, Young Buck и Kidd Kidd.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.