$ 500,000 от бизнес за гледане на деца

Управляван от 15-годишно момиче

27.02.2015

Ноа Минц е на 15 години и вече прави повече пари, отколкото някои от нас някога са виждали накуп. Тя има три по-малки братя и сестри, и е израснала в западната част на Манхатън, Ню Йорк.

Преди три години Ноа има идея да започне своя собствена агенция за гледане на деца, след като констатира пропуски с бавачките и детегледачките, използвани от родителите й.

Днес оборотът на вече основаната фирма е доста впечатляващ. В бизнес начинанието си Минц държи най-вече на безупречните детегледачки. Всяка една от тях е внимателно подбрана, след серия от интервюта и тестове.

$ 500,000 от бизнес за гледане на деца в Ню Йорк

Докато посещава училище, Ноа също управлява и агенцията за гледане на деца “Детегледачки от Ноа“, която е нараснала до 190 клиенти само за 3 години от създаването си. Една от причините за това са ниските цени, които предлага срещу добро качество на услугите. Тарифата за час е 5 долара, което за скъп мегаполис, като Ню Йорк си е евтино. Другата основна причина хората да предпочитат услугите на Ноа са добре подготвените и кадърни детегледачки. Както вече споменахме подборът им се извършва много внимателно.

$ 500,000 от бизнес за гледане на деца

Снимка: people

В момента компанията на тийнейджърката разполага с 25 детегледачки на пълно работно време и още 50, които работят почасово, средно по 15 часа на седмица. Бизнесът се развива толкова добре, че дори Ноа може да си позволи да си наеме изпълнителен директор, който да се грижи за фирмените дела, докато младото момиче е на училище.

Годишният оборот на “Детегледачки от Ноа” възлиза на $ 500,000. Е, за завиждане си е, все пак това момиче е само на 15, а вече е преуспяла млада дама.

 

“Ноа винаги се е опитвала да започне мини-компания,” казва майката Мередит Беркман. Но тя бърза да отбележи и, че “Детегледачки от Noa” не е просто хоби за дъщеря й.

Успешен бизнес в Ню Йорк на 15 години, никак не е зле, а? Ноа Минц е още едно успяло младо момиче, което доказва, че невъзможни неща няма. Ако си уверен в това, което правиш и го правиш с желание, няма как успехът да те подмине.

Вижте още: Instagram и шарените клинове

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.

 • Mrs Farida Stephen

  Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние
  даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се
  актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска
  годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години
  погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас чрез имейл: (24hourstloancompany1@gmail.com)

  Били ли сте били отказали от толкова много банки
  ви е необходимо финансиране за разширяване на бизнеса ви,
  имате нужда от личен заем

  Кандидатствайте за заем, изсипваме подробностите по-долу:
  1. Пълно име
  2. Адрес
  3. Размер
  4. Срок Период
  5.Phone Номер
  6. Професия

  Г-жа Фарида Stephen