6 екзотични ресторанта, които си заслужава да посетите

25.08.2016

Повечето ресторанти изглеждат повече или по-малко по един и същи начин, предлагат сходно преживяване. Но има и такива, които са толкова креативни, че нарушават всички норми и наистина предлагат едно екзотично преживяване. Такъв адреналин наистина си струва полета, дори и да отидете в този град / държава само за един ден или дори за няколко часа (по-дългия престой е за предпочитане, разбира се 🙂 ).

6 екзотични ресторанта, които си заслужава да посетите

1.. Вечеря в небето (вече се предлага в над 45 държави)

Конктрукция, приличаща на нещо от бъдещето, ще ви издигне над земята за да се насладите на прекрасни ястия и още по-прекрасна гледка.

6 екзотични ресторанта, които си заслужава да посетите

Брюксел

Lisbon-floating-restaurant

Лисабон

2.. Сервирано от маймуни (Япония)

Доказано е, че маймуните са умни животни и находчиви японски ресторантьори използват уменията им, като сервитьори. Дали им плащат в банани?

сервитьори маймуни Япония

Япония

3.. Ресторант под водопада (Филипините)

Ако искате да хапнете на прохладно, в близост до красив водопад, то тогава този ресторант е точно за вас.

Ресторант водопад Филипините

Филипините

4.. Ресторант Willy Wonka (Орландо)

Уникална шоколадова фабрика, която ще впечатли както шоко любителите, така и тези, които не си падат по шоколадовите изкушения.

Орландо шоколадова фабрика

Орландо

5.. Ресторант тоалетна (Тайван)

За любителите на ексцентричните преживявания, този „нестандартен“ ресторант ще е уникално преживяване. На други хора пък може да им се стори доста отблъскващо.

Ресторант тоалетна в Тайван

Тайван

6.. Ресторант на скалите (Италия)

Романтично изживяване на скалистия бряг на морето. Наслада за всички сетива, която ще остави у вас много приятни спомени.

6 екзотични ресторанта, които си заслужава да посетите

Италия

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.