6 признака, че гаджето ти е типичният геймър

Как да разбереш, че е прекрачил границата с игрите?

03.12.2013

Бледа кожа, уморен вид, постоянно е зает през нощта, нонстоп виси на компютъра и ти започваш да се притесняваш. Спокойно, не ти изневерява, просто това са типичните симптоми на зарибения хардкор геймър. Как да разбереш, че е прекрачил границата с игрите?

Представяме ви 6 признака, че гаджето ти е типичният геймър

Базира покупките на електроника около новата си конзола – не си прави труда да провери, дали има достатъчно място за нов телевизор, в хола ви, но прави всичко възможно да си купи 50-инчова плазма, защото на нея всичко ще изглежда мега яко. Като започнем от HD-то и стигнем до озвучителната система, която ще разтресе целия блок. А, ако и всичко е 3D, направо може да те пренесе в Defense of the Ancients (DoTa2), нищо, че ти си нямаш и понятие какво е това.

6 признака, че гаджето ти е типичният геймър

Геймърски хол

Палците му са деформирани – естествено, че това не е от масажите, които ти прави всяка вечер, защото той отдавна е спрял да ги прави. Джойстиците са малки и лесно могат да се загубят някъде из къщата. Помисли си.

Когато го поканят на спорт, вместо топка и ракета, той взима джойстика – нормално, твоята първа реакция е: „Oоо, супер. Ще играем тенис по двойки с Дени и Ванката“. Неговата първа реакция е „Ооо, супер. Излязла е нова версия на PES, нямам търпение да поразцъкаме с момчетата“. Да, ама не!

Вижте още: 8 Мъжки издънки в леглото

Очите постоянно го болят и се чувства изморен – всеки път го караш да излезете на разходка, а той вечно ти отказва с оправданието, че е изморен. Слънцето буквално го изгаря и му причинява болка, нормално отвикнал е от него, заради всички нощни, които заформят с тайфата. В цялата тази работа има и един плюс за теб. Вече можеш по-често да правиш женска вечер с момичетата.

6 признака, че гаджето ти е типичният геймър

Нощта на един геймър

Хората се обръщат към него с прякор – никой вече не се обръща към него с истинското му име и ти започваш да се чудиш какво става. Дали това не е никът му в сайт за запознанства? Не, просто всички използват прякора, с който се подвизава в нета, защото той за приятелите си е Богът на игрите и е превъртял всички нива с най-висок резултат.

Ти започваш да приличаш на герой от League of Legends (LOL) – в един момент, както те харесва такава каквато си започва да се случва нещо странно. В стремежа си да си най-доброто гадже на света ти изпълняваш и най-смелата му сексуална фантазия, която е свързана с военни дрехи, горски същества и оръжия. На някои момичета може и да им харесва, но един съвет към момчетата. Внимавайте да не вземе някоя брадва, че тогава няма да можете да рестартирате любовната игра.

И когато заговорихме за всички геймърски признаци, които се проявяват в момчетата, нека Ви представим новия епизод на най-забавния уеб сериал. Ето го и пети епизод на „Типично“.

Какво мислят момичетата за геймърските прояви на момчетата? Ще се скарат ли за пореден път Танчето и Филип, предстой да разберете само ако гледате„Типично“.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването