Шестият Ден – спаси любим човек или..

Ооо Не… просто не можем да им устоим. Искаме още и още, един след друг, само шедьоври. Да скъпи приятели, говорим за Българските филми . 2013 определено ще се запомни с хитове, като започнем от „Цветът на Хамелеона” и стигнем до днешното ни предложение – „ Шестият Ден ” . С право можем да се гордеем с родното творчество, защото кино индустрията се справя повече от блестящо с професионалната направа на филми. С доза самочувствие може също така да твърдим, че вече се изкачваме по стълбата на световния успех и много скоро трудът на всички тези млади и амбициозни актьори ще бъде награден.

Шестият Ден - спаси любим човек или..

Днес Ви представяме „Шестият Ден”. Режисьор на продукцията е Владислав Радев, с което бележи своят дебют. Продуцент и сценарист на лентата е Стоян Витанов, а в главните роли откриваме както и дебютанти така и професионалисти вече в своята област.

Шестият Ден - спаси любим човек или..

Главната мъжка роля е отредена на Ивайло Драгиев в ролята на Крис. По познат ни е от филма „TILT”, сериала „Отплата” и от театралната постановка „Медея –майка ми„. Негова любима в лентата както и в реалния живот е Костадинка Аратлъкова, в ролята на Силвия. Поддържащите роли са изпълнени от Анжела Недялкова, която направи своя дебют в „Аве” и „Източни пиеси” ,любимият на всички дами, Калин Врачански, участвал в сериала „Стъклен дом“ , Милена Николова – Миленита („ Под прикритие” и „Лора от сутрин до вечер” ), Ивайло Димитров и Богдан Казанджиев.