Седемте етапа на самопробуждането

Из “Открий съдбата си с Монаха, който продаде своете ферари”

02.09.2014

Вие сте далеч по-велики, отколкото някога сте си представяли, но сте нямали смелостта да го повярвате. Възможно е нещата да не изглеждат особено добре и да не се развиват по начина, по който вие искате, но трябва да знаете, че всичко е временно. Животът е като сезоните. След зимата идва лятото, а след лятото идва зимата. Вярвайте, че всичко което се случва е за ваше добро. Учете се от живота и му позволете да ви отведе там, където ви е отредено да идете, естествено с малка помощ от ваша страна.

Не се съмнявайте, че във вас се крие съкровище от мъдрост, сила и любов – те очакват да бъдат пробудени.

Променете живота си към по-добро още днес със седемте етапа на самопробуждането от монаха, който продаде своето ферари

Етап 1: Животът е лъжа – Това е етапът на предателството към себе си. Изберете си такъв живот, какъвто искате да водите и бъдете такъв човек, какъвто искате да станете.

Етап 2: Точката на избор – Етапът, през който се отказвате от нещо, за да получите контрол към нещо много по-добро. Разчупете оковите.

Етап 3: Осъзнайте чудесата и възможностите на живота – Това е етапът, през който виждате с нови очи.

Седемте етапа на самопробуждането с монаха, който продаде своето ферари

Правете това, което ви прави щастливи!

Етап 4: Инструкции от учители – етапът на учене, провал и подготовка. Тук трябва да намерите хора, които имат същата позитивна нагласа към живота, като Вас.

Етап 5: Трансформация и повторно раждане – етапът на освобождаване от старото и презареждане към новото.

Етап 6: Изпитанието – етапът на проверка и утвърждаване. Докажете на живота, че  сте готови да вземете всичките позитиви, които е отредил за Вас.

Етап 7: Голямото пробуждане на Аза – етапът на безстрашието.

Вижте още: 7 правила за справяне с изпитанията на живота

Ето и петте ежедневни ритуала, които ще ви помогнат да се самопробудите

1. Ставайте рано. Който става рано, получава най-доброто от живота.

2. Определете първите 60 минути от деня за свой свещен час. Това е вашето свещено време, посветено на вътрешна работа, която ще ви помогне да живеете своя най-висш живот.

3. Поддържайте стандарт на грижа, състрадание и характер, надхвърлящи всичко, което някой би поискал от вас.

4. Поддържайте много по-висок стандарт на съвършенство в работата си, отколкото другите очакват от вас.

Четете още: Как да останем фокусирани през целия ден

5. Посветете се на стремежа да бъдете най-любящият човек на света и да мислите, чувствате и действате така, сякаш сте сред най-великите хора на планетата.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването