7 летни must-try тенденции

От блога mom.me на Кейти Мишел Рейс

25.05.2015

С идването на всеки сезон момичетата, които винаги се стремят да изглеждат добре, усърдно разглеждат модните списания в търсене на най-горещите тенденции. Е, аз не съм от тези момичета. За мен стилът е въпрос на лично виждане и усещане. Колкото и да е модерна дадена тенденция, ако не ви допада и не се чувствате комфортно в дрехи от този тип, защо да ги носите? Никога не съм разбирала хората, които сляпо се опитват да следват някакви наложени стандарти за красота и стил.

Казах, че не следвам тенденциите, но сега малко ще си противореча. Макар и да не се съгласявам с всички модни течения, обичам да съм информирана кои са актуалните дрехи и аксесоари за всеки сезон.

Кейти Мишел Рейс от блога mom.me споделя своите 7 летни must-try тенденции

Честно казано предложенията й доста ми допадат и може би този сезон ще се “понеса по модните течения”.

Гладиаторски сандали

7 летни must-try тенденции - гладиаторски сандали

Гладиаторски сандали

Този страхотен тип сандали се завръщат с пълна сила. Вариациите са най-различни. Могат да се намерят както по-евтини, така и по-скъпи. А цветовата гама е разнообразна, зависи от определения производител.

Чанта с ресни 

7 летни must-try тенденции

Чанта с ресни

Ресните от 70-те години отново са на мода и няма да сгрешите, ако ги добавите под някаква форма във визията си. А чантите с ресни са страхотни!

Дънките на гаджето

7 летни must-try тенденции

Дънките на гаджето

Този тип “взети назаем” дънки не са излизали от мода, но този сезон влиянието им е още по-осезаемо.

Гащеризони

7 летни must-try тенденции - гащеризон

Гащеризоните ще са на мода през 2015-та

Хубавото на тази тенденция е, че има толкова много възможности за избор и със сигурност всеки може да избере поне една за своя тип тяло!

Бродерия

7 летни must-try тенденции - бродерия

Бродерия

Рокли, топове, чанти – ако има бродерия е топ тенденция за лято 2015!

Шапка с широка периферия

7 летни must-try тенденции - шапка

Шапка с широка периферия

Какъв по-добър начин да предпазите лицето си от слънцето от широкопола шапка. Изберете цвят, който ви подхожда най-добре и воала, новият ви любим аксесоар за през цялото лято е избран!

Бяло

7 летни must-try тенденции

Бялото отново на мода

Най-горещият цвят за лятото е бялото. Все пак не е нужно да се обличате от главата до петите в бяло. Носете го както ви допада – връхна дреха, ефирен панталон, хубава ленена риза,…

Снимки: http://mom.me/

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.