7 признака, че сте открили сродната си душа

Любовта не може да се обясни

26.09.2017

Понякога не всичко може да се обясни, особено що се отнася до любовта. Като например, как така намираме човек, с който така добре си пасваме във всяко едно отношение. Няма обяснение, просто всяка душа има перфектно съвпадение … сродна душа.

7 признака, че сте открили сродната си душа

И така, ако сте достатъчно смели, за да свалите розовите очила, отворете очите и сърцето си и разберете дали сте намерили своята истинска половинка.

Знаете, че сте намерили своята сродна душа, когато…

1.. Просто го знаете

Нещо дълбоко в във вас ви казва, че той/тя е перфектен/на. Сякаш съществува духовна сила, която ви принуждава да оставите всичко, което преди това сте очаквали, и да се отдадете изцяло на себе си и своята половинка.

2.. Срещали сте се и преди

Хората, които трябва да са заедно, няма как да избягат от съдбата си. Обикновено се случва така, че преди дори да си помислите за романтична връзка с този човек, сте се срещали. Може би сте се познавали, а може би не.

3.. Душите ви се срещат в точното време

Трябва да сте готови да се срещнете със сродната си душа. Може да се окаже, че трябва да преминете през някаква връзка, която не сработва, преди да стигнете до точния човек.

4.. Имате си собствено, тихо местенце

Да бъдете спокойни заедно е утешително, като пухкаво одеяло в студена зимна вечер. Независимо дали четете в една и съща стая или се наслаждавате на морето, тази тишина и спокойствие е приятна и за двамата.

5.. Разбирате болките си

Познавате се добре, толкова добре, че още от входната врата можете да разберете как е преминал денят на любимия. Чувствате взаимно чувствата си: тъга, тревога и стрес. И споделяте щастието и радостта.

6.. Споделяте същите житейски цели

И двамата сте на една и съща страница от книгата на живота. Може да имате различен начин да постигнете тези общи цели, но искате същия краен резултат.

7.. Не се страхувате да си давате време за себе си

Независимо дали става дума за футбол два пъти седмично или за момичешки вечери, уважавате взаимно необходимостта си от независимост. Знаейки, че когато се съберете заедно ще се обичате и желаете още повече.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.