8 идеи за първа среща

Тези места са гаранция за успешна първа среща, така че се възползвайте!

19.09.2014

Най-накрая събрахте смелост да излезете на първа среща и сега идват големите проблеми: Къде да отидем? Какво да облека? Как да се държа? Спокойно, Списание VIP е тук, за да ви помогне в прекарването на една перфектна първа среща.

Ето и 8 идеи за първа среща, които да ви улеснят в избора

Ние не можем да ви посъветваме какво точно да кажете или да облечете на първа среща, но сме ви подбрали 8 интересни места, които са подходящи за повода. Не забравяйте обаче, че мястото определя и дрескода на срещата.

1. Среща с нея/него за вечеря – това определено не е нещо изненадващо, като за първа среща, но съветът ни тук е да отидете на някое по-обикновено място, а не в някой 4-звезден ресторант. Да пречупиш границите на официалното и да преминеш към една по-интимна обстановка е правилното решение, което трябва да вземеш.

Вижте още: Какво да не ядем на първа среща

2. Среща на обяд – това със сигурност загърбва официалностите и притеснението. Среща по обедно време е възможно най-приятното и спокойно нещо, което съчетано с разходка и приятни теми на разговор, довеждат до мечтания край на нещата. Обичайно място за хранене няма, така че грабете от уличната култура.

3. Кафе или сладолед“Искаш ли да пием кафе?” Обикновено това е изречението, което води до първата среща. Това, че сте го казали, не означава непремено, че излизате да пиете кафе. Възползвайте се от последните хубави, слънчеви дни и излезте на разходка в парка. На всеки ъгъл ще намерите хубави италиански сладолети и сладкиши, с които да я зарадвате. Все пак няма жена, която да устой на сладките изкушения. А, вие дами, почерпете го с хубаво италианско кафе след това. Не разчитайте той да прави всичко.

Вземете си сладолед на първа среща

Излезте на разходка в парка и си вземете по един сладолед

4. Спортно събитие – изненадайте го/я, като купите билети за спортно събитие. Колкото и една жена да не е привърженичка на футбола или баскетбола, лайв събитията носят със себе си магия и спортен дух, които те изпълват с енергия. А, вие дами ще го зарадвате приятно, ако агитирате любимия му отбор.

5. Концерт – aко и двамата имате сходни вкусове в музиката, независимо дали е рок, хип-хоп или бг музика, концертните билети могат да бъдат една добра възможност да започнете вашата потенциална връзка.

6. Пикник – насладете се един на друг, на открито. Няма по-приветлива обстановка от природата и един пикник, с който да се опознаете. Това е свеж, ежедневен и хубав шанс да се свържете, без да се налага да комуникирате с крива сервитьорка и забавени поръчки.

7. В зоологическата градина – ако и двамата сте привърженици на природата и дивите животни, посещение на зоологическата градина, може да бъде също толкова забавно и приятно, като за първа среща.

8. Бъдете активни – заведете партньорът/ката си на боулинг, ролкови кънки, кънки на лед, мини-голф или наемете велосипеди. Да бъдете активни заедно е добро решение за първа среща, което ще покаже, колко обичате да се забавлявате и харесвате динамичните срещи, които не включват 2 часово стоене в ресторант или кафе, и е нещо различно от театър, кино или концерт.

На първа среща се разходете в парка

Разходка в парка на първата среща

Тези места не са гаранция за успешна първа среща, така че не ни обвинявайте, ако оплескате нещата. Затова просто се отпуснете, бъдете забавни и усмихнати и усетете магията на мястото, което сте избрали.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.