8 женски издънки в леглото

Най-често срещаните грешки

15.11.2013

Безспорен факт е, че жените редовно коментират секс изживяванията си с приятелки. Колко му е голям, колко време издържа и всякакви такива дивотии. Най-интересното обаче е, че когато стане някакъв фал винаги мъжете са виновни. Ако свърши бързо – защо свършва бързо, ако свърши бавно – защо бавно? Дами, какъв ви е проблема с мъжкия пол? А замисляли ли сте се поне един път в живота си дали Вие не сте причината за някой така наречен „мъжки“ гаф в леглото? Всеки е имал лоши изживявания под завивките, но това не означава, че това се повтаря всеки път. Всеки ден е различен за всеки човек. Понякога си изморен, а друг път си психически изтощен. Това влияе много на сексуалния живот на един мъж. Вместо постоянно да упреквате половинката си, може да поговорите с него, какво не е наред. Писна ми да чувам от различни източници, било то фейсбук и социални мрежи или просто като седна на кафе, как жените се оплакват от мъжете и колко „недоволни“ били те. Направих малко проучване в мъжката аудитория и ви представям най-често срещаните женски грешки в леглото.

Представяме ви 8 женски издънки в леглото

8 женски издънки в леглото

Аман от лигли!

1. Лиглата – хвали се колко добре владее френския език. Тъй де, френската любов. Започва да те ближе, все едно както гладно куче дъвче своя кокал. Отврат.. Следващата ти стъпка е да й покажеш къде е вратата и да си вземеш един душ и да забравиш за тази случка възможно най-бързо.

2. Дърварката – няма как да не сте срещали такава жена поне един път в живота си. В нея няма никаква енергия и живот. Приема секса просто за даденост. Ляга и чака „нещото“ да се случи. Няма никакви реакции. Не може да разбереш дали й е хубаво или лошо. Просто се замисляш, каква огромна грешка си направил…

3. Перверзната кифла – хвали се колко е перверзна и как ще те накара да искаш още след срещата с нея. Кара те да правите някакви адски ненормални и абсурдни неща, които нямат нищо общо с теорията за „страхотен секс“. Поредната издънка, но най-вероятно ние ще сме си виновни, че сме се вързали на тази простотия…

4. Жената „Мастер“ на докосванията – започва да те пипа на такива небивали места, че чак подскачащ от страх, за да не загубиш девствеността си… Абсолютно никаква възбуда, по-скоро отвращение от нейните докосвания. Накарайте я да спре, преди да е станало късно за Вас…

5. Крещящата – не знам, защо жените го намират за секси. Някакви брутални викове, все едно колиш прасе. Докосваш я съвсем леко, а тя започва да крещи все едно е получила оргазъм.. Още едно много отвратително нещо.. Съвет към жените: дами това е брутално гадно, не го правете! Направете разлика от секси пъшкането с бруталното викане и може и да ви се получи номера.

8 женски издънки в леглото

„Мастърката“ на докосвания

6. Питащата – ох, това е голяма досада. Започва да прави разни секси неща и тъкмо ти става хубаво и се почва. Това, така добре ли е? А така харесва ли ти? А така? Това, как беше?.. След толкова много информация и статистика забравяш за хубавото и се молиш всичко да свърши по-бързо..

7. Не знае как да си поиска – друг феномен. Прави й се секс, две не вижда. Правиш един-два леки опита, от които искаш само лек намек, ама на.. Идва моментът, в който решаваш да действаш направо и бам, тя е на „червено“.. Трябва да започнеш да изследваш поведението и да знаеш кога е в настроение и кога не. Просто прекрасно..

8. Разбирачката – започвате да си говорите за по-интимни теми, а тя е като „гугъл“. Всичко знае, бе! В първия момент оставаш възхитен от нейните познания и си казваш, тази ще е адската мръсница. След една седмица излизанки, барове и кафета научаваш, че твоята секс учителка е девствена… Всичките ти сексуални фантазии с нея отиват на пух и прах.

Вижте още: 8 Мъжки издънки в леглото

Та мили дами, и ние може да сме лоши с Вас, но има ли смисъл? Оставете сексуалните си преживявания за Вас, като информация, а не за цялото общество. Всеки има лош ден. Днес е вашият партньор, утре сте Вие. Надявам се да няма обидени жени от тази статия, а да го приемете в кръга на шегата и най-важното да се замислите следващия път, когато обвинявате някого.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването