Омбре прическа за 8 – ми март?

Всяка, самоуважаваща себе си жена, се старае да изглежда добре, що се отнася до външния и вид. Ние, от Списание “VIP”, се стараем да предложим на Вашето внимание, една изключителна и иновативна модна тенденция, която завладя цял свят. Ако Ви е омръзнало от еднообразие и сивота, то внесете малко цвят в сивото си ежедневие, именно, с  „омбре” техниката, от която се вдъхновиха много световноизвестни актриси и певици.

Ефектът на омбре стила е същия, като да оставиш косата си да израстне няколко месеца след боядисване, но разбира се, ако искате да изглеждате като истински богини, то се доверете на личния си фризьор за 2 часа, като сами изберете колко тона по-светла желаете да бъде вашата коса и се отдадете на професионални грижи. Разбира се, този ефект може да се постигне и в домашни условия, с продуктите на Loreal Paris Wild Ombre Preference ,  с което ще спестите време и пари.

"Омбре" прическа за 8 - ми март?

Косата “омбре” представлява цвят, който прелива от тъмно към светло или в обратния ред, като преходът е съвсем плавен. Подходяща е за брюнетки, тъй като започва с тъмна основа в корените, преминава към нежни шоколадови нюанси и завършва със слънчеви руси краища.