8 Мъжки издънки в леглото

Вижте най-срещаните грешки

24.11.2013

За никой не е тайна, че жените обичат да обсъждат сексуалния си живот и партньорите си с най-добрите си приятелки. Съжаляваме скъпи господа, но какво да се прави в женска вечер на бутилка вино. Е, за ваше успокоение не изтъкваме само фаловете в леглото, а и възходите, които някои от Вас са постигнали. В случая обаче, в тази статия ще обърнем специално внимание на мъжките издънки в леглото, взети директно от устите на дамите. Кои са най-честите грешки на мъжете в леглото и как да бъдат поправени, четете по-надолу в редовете.

Представяме Ви 8 Мъжки издънки в леглото

Скъпи господа, ако до този момент вече сте усъвършенствали мисионерската поза и сте се научили как да разкопчавате сутиен с една ръка, ще Ви кажем – браво. Открихте топлата вода! Сега нека бъдем малко реалисти и да Ви споделим една малка тайна. Има още много неща, които трябва да научите за вашата половинка и как да й доставите несравнимо удоволствие, което никой друг не и е предлагал досега.

Каквото и да си говорим, всяка жена обича да прави секс. Някои жени го обожават, други са пристрастени, а трети не спират да мислят за него през цялото време. За да бъдем истински дами обаче, няма как да си го поискаме директно, затова очакваме от Вас, мъжете да четете мисли. Много жени не са сигурни, как да поискат това, което искат в леглото от своята половинка, затова просто се примиряват с това, което имат. Затова ето един чисто женски съвет от нас – поговорете с вашата половинка относно секса. Какво я възбужда, какво я кара да настръхва и да крещи от удоволствие и каква е нейната сексуална фантазия, която иска да изпълни от много време. Господа, разберете, че всяка дама е индивидуална и харесва различни неща, в сравнение с някоя бивша ваша любовница. Ако сте по-открити на сексуални теми с вашата партньорка, то тогава не само тя ще изпитва блажено удоволствие, но и Вие също.

8 Мъжки издънки в леглото

Ужасната обстановка е предпоставка за провал

1. Ужасна обстановка – разбираме, че не сте декоратор, но ще съблазните една жена много по-лесно, ако приведете в нормален вид своята бърлога. Придайте и малко по-подреден вид и в това число никакви чорапи и мръсно бельо по пода, никакви празни кутии и остатъци от пица на бюрото. А и още нещо, това не се отнася само за любовното ложе, но и за банята също! Затова, почистете малко, приглушете светлините, секси музика и чаша вино ще направят и най-ужасното място привлекателно.

2. Пропускането на предварителната игра – окей, нека си представим следната ситуация: Ти искаш да вкараш момиче в леглото за пръв път, как да я предразположиш така, че тя да поиска още и още… Понякога имаме нужда от ордьовър преди основното ястие. Нещо просто като целувката, галантност или прошепване в ухото е достатъчно възбуждащо, за да задейства  огненото момиче и да й създаде спомени, които ще иска да повтори и потрети.

Вижте още: Как да сме по-щастливи в леглото?

3. Движите се прекалено бързо – сдържате се по време на вечеря, когато тя Ви съблазнява само по бельо и престилка. Сдържате се в колата, когато жартиерът и се подава загадъчно, дори се сдържате в киното, когато гледате филм, а тя е поставила ръка на едно определено място, тогава защо не се сдържате и в леглото се питаме ние. Да практикуваш сдържаност в леглото единствено и само ще я възбуди още повече и ще я накара да изпита неустоимо удоволствие. Така, че се научете да не бъдете като заек в леглото. Хоп-хоп и готово, а да бъдете малко по сдържани.

8 Мъжки издънки в леглото

Бъдете сдържани в леглото

4. Игнорирате езика на тялото й – въпреки, че някои жени са по свенливи и срамежливи в леглото и не могат да си признаят, кои са ерогенните им зони, Вие непременно ще разберете по езика на тялото й. От тук нататък сте Вие. Обръщайте повече внимание на знаците, които Ви дават, как ще реагира тя на определени докосвания.

5. Искате да изпробвате прекалено много неща наведнъж. Аз да не съм порно актриса? – Някои жени са настроени авантюристично и са склонни да експериментират в леглото щом се отпуснат с партньора си, но голямата грешка, която повечето мъже правят е да притискат половинката си все едно са в порно филм. Притиснете ли я, без нейно желание сте загубени и тя повече никога няма да изпълни ваша фантазия, да не говорим, че може да я загубите завинаги като партньор. Пробвайте се да представите нови пози и нови фантазии в удобни моменти и не на втората среща, така може да стигнете далеч.

6. Къде е респектът? – Въпреки всичко, което виждате в порно филмите, жените искат респект в леглото. Не може да си мислите, че хардкор версията на клип от Pornhub ще я удовлетвори на първа среща. На някои жени им харесва в по-късен етап от срещите, дотолкова, доколкото са се отпуснали пред Вас и имат желанието да бъдете малко по-груби в леглото. И все пак внимавайте с езика. Ако мислите да й говорите мръсотии. убедете се, че и тя си пада по такива неща.

8 Мъжки издънки в леглото

Опитай се да й доставиш оргазъм

7. Това, че си мъж не означава, че и в леглото трябва да си шеф – докато си комуникирате не забравяйте, че нейните желания понякога трябва да са закон за Вас. Затова, не раздавайте Вие заповедите като някой шеф и да очаквате тя да изпълнява всичко, а се замислете какво иска тя. Сексът би трябвало да е свободен и удовлетворяващ, а не изпълнен със стрес. Опитайте се с по-леки молби или пък физическа намеса, такава, че да видите как ще реагира на промяната и на вашето желание.

8. Това, че си свършил не означава, че и тя е задоволена – това, че ти вече си изпитал физическо удоволствие и си приключил твоята част от „задълженията“ не означава, че и тя е свършила с нейните нужди. Не забравяйте, че сексът носи двойна наслада, ако е споделен както трябва и че има и друг човек до Вас, на който трябва да му се обърне внимание. Другото, което можем да Ви кажем и което няма да Ви хареса е фактът, че ако Вие не се справяте добре в леглото, то тя ще намери някой друг, който да се справя по-добре от Вас.

Вижте и какво мислят господата по отношение на женските издънки в легло –>

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.