Адам Ламбърт – „Ghost Town“

Поп звездата с премиера на дългоочаквания си нов сингъл

21.04.2015

Поп звездата Адам Ламбърт с премиера на дългоочаквания си нов сингъл – „Ghost Town“, който ще бъде издаден в Англия на 7-ми юни.

След седмици на глобално вълнение, Адам разкри чисто новата си песен от предстоящия си нов студиен албум, който е продуциран от Max Martin и Shellback. Албумът разполага с песни записани заедно с Brian May и Tove Lo.

Адам Ламбърт – „Ghost Town“

Минути след премиерата, заглавието на песента е тенденция в световен мащаб, из социалните медии по целия свят.

Масивният нов сингъл е й първият вкус на това, което се очаква от новия албум на певеца, който е озаглавен „The Original High“. Той ще бъде издаден на 15 юни тази година.

Yahoo обяви „Ghost Town“ за „масовия летен химн“, докато Digital Spy нарича парчето „славна“.

Адам Ламбърт - "Ghost Town"

Адам Ламбърт

С това „триумфално завръщане“ според официалните класации, като Sugarscape, добавиха, че „песента трябва да бъде номер 1 за около 9 седмици“. От Yahoo US – пък казват – „Чували сме „Future of Pop“ и „Ghost Town““.

Вижте още: Хилари Дъф с нов албум

И двата сингъла, и албума са вече на разположение за предварителна поръчка в iTunes.

2015-та вече започна с един зашеметяващ старт за Адам, когато през новата година, неговото изпълнение на живо с Queen по BBC One събра 13,5 милионна гледания.

Адам Ламбърт стана най-търсеният изпълнител в Google UK, в продължение на 4 дни.

Извънредните мнения за Queen + Адам Ламбърт са много положителни. Световното им турне достигна Великобритания, включително с 3 разпродадени концерта – в Лондон O2 Arena и в Wembley Arena.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.