Адам Ливайн и Бехати Принсло с младоженско РЕЛФИ

Звездната двойка публикува младоженско релфи в социалните мрежи...

07.08.2014

Младоженците, Адам Ливайн и Бехати Принсло изглеждат истински щастливи на своя меден месец

Това си пролича от релфито, което си направиха и публикуваха в социалните мрежи.

Адам Ливайн и Бехати Принсло с младоженско РЕЛФИ

Адам Ливайн и Бехати Принсло

За тези от вас, които не са запознати, релфи е новото селфи. Ако вие и вашата половинка сте безумно влюбени, то сте едно цяло като релфи. Думата произлиза от английската “връзка” (relationship) и замества егоистичното селфи.

Едни от най-големите последователи в момента са Адам Ливайн и съпругата му, Бехати Принсло. Запечатвайки всеки един момент от своя меден месец, влюбената двойка не пропусна да си направи и релфи.

Моделът на Виктория Сикрет и вокалистът на Maroon 5, избягват социалните мрежи и всякакъв вид показност, но откакто станаха официално съпрузи, на 19 Юли в Мексико, всичко това се промени. 35-годишният музикант и прекрасната му съпруга, решиха да прекарат най-сладката част от своя брак в Южна Африка.

25-годишната му половинка пък, показва за пореден път завидно тяло, като позира с къси, семпли панталонки, докато играят голф.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.