Адел прави новия си албум съвършен

Предстоящ трети студиен албум за гласовитата певица

23.10.2014

Гласовитата певица Адел подготвя нов албум и иска да изпипва всеки детайл по него, така че да е перфектен във всяко едно отношение. 26-годишната певица не е записвала албум от 2011 г. насам. Може би именно затова се старае това, което подготвя сега да стане перфектно.

Адел прави новия си албум съвършен

Според композиторката Даян Уорън, която е работила с Шер, Марая Кери и Селин Дион, Адел работи много усилено за получаването на перфектния звук за третия си студиен албум.

„Бях в Лондон миналата година, за да работя върху нови неща с нея.“, казва Даян за английския вестник The Sun.

„Тя мисли самостоятелно. Никой не й помага, Адел взема сама решенията си, защото тя е велик артист! И иска да направи всичко както трябва“.

Вижте още: Pharrell Williams и Daft Punk – “Gust of Wind”

През 2011 г. Адел претърпя операция за отстраняване на полип от гласните си струни. Очевидно процедурата е минала много добре, защото гласът й си остава безупречен, докато записва песните за предстоящия си албум.

Адел прави новия си албум съвършен

Адел – перфектна във всичко

„Тя пее убийствено! Когато бях в студиото, нейният глас беше просто грандиозен“, отбеляза Даян.

За Адел се казва, че е работила с редица прочути музиканти върху новия си потаен албум. Тръби се, че е в студиото отново с помощта на рокера Райън Тедър от One Republic, който е написал хитове за Бионсе Ноулс и Леона Луис.

„Голямо удоволствие е, че имаме такъв талантлив писател и изпълнител, който да работи с нея, а и за Райън е масивна привилегия“, споделя вътрешен източник.

Феновете със сигурност вече нямат търпение да чуят звученето на дългоочаквания студиен албум на невероятната Адел.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.